Dobrý den. Při startu PC(XP H.E.) nevidím plochu ale ihned se otevírá složka "Dokumenty". Já bych radši tu plochu a nevím jak na to.Návrat do bodu obnovení nepomáhá.
připojím se k tvému topicu at nemusím zakládat nový nezlob se je to stejné téma..mě zmizely dokumnty zase z nabídky tento počítač jak je vrátit? normální zástupce totiž dát nejde..díky
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .