Jak z avi. udělat DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Zamčeno
DrWostep
Level 1
Level 1

Jak z avi. udělat DVD

Příspěvek od DrWostep »

Mám filmík a mám ho v PC v avi. formátu, chci si ho pustit na domácím kině (dobrá obraz + dobrá zvuk)
jeho velikost je cca 733 980 720 bajtů. Dýfko má na šasí napsáno DivX, ale nosič s filmem v avi. to nenačte. Ani Nero8, ani DVD-Maker7 s tím nehne, nevím jak to mám překopat, aby to ten přehrávač skousal. Samozřejmě bych chtěl co největší kvalitu záznamu, což velikost souboru moc nenaznačuje. Děkuji
Život je plný kompromisů, které spočívají v tom správně se rozhodnout, na co se vysrat...
micc
Level 1.5
Level 1.5

Re: Jak z avi. udělat DVD

Příspěvek od micc »

Zkus DVD flick.Je zdarma a spokojenost.http://www.slunecnice.cz/sw/dvd-flick/
Riviera kid
Level 4
Level 4

Příspěvek od Riviera kid »

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Marfy
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfy »

Já používám VSO ConvertXtoDVD (odkaz v předchozím příspěvku). Ovšem ta demo verze ti každou chvilku zobrazí ve výsledném filmu plovoucí logo VSO,což je dost otravné.Proto používán full verzi.Převedeno bez problémů několik desítek filmů na DVD.Doba převodu 700MB je asi 40min i s vypálením DVD.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
weedcolour
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od weedcolour »

souhlas ConvertXtoDvd 3 šlape super :number1:
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.
zoobaby
nováček

Příspěvek od zoobaby »

Prosím vás, možete mi poradiť, či ConvertXtoDVD dokáže komprimovať videá aby sa vošli na 1 DVD? Konkrétny príklad: mám 10 VOB súborov, ktoré spolu prekračujú kapacitu DVD. Ako z nich urobím DVD prehrávatelné na DVD prehrávači a aby sa vošli na 1 disc? Prípadne, je na to nejaký iný program? Musím ich najprv prekonvertovať na AVI? Alebo sa to dá rovno? Nevie to niektorý z týchto programov?: Video Charge, Virtual dub mod, Total video converter, AVI2DVD, ConvertXtoDVD. Dopredu ďakujem za odpoveď
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

To by Ti mělo udělat i Nero.Zeptá se Tě jestli chceš zkomprimovat se snížením kvality. Pokud to máš na DVD tak bych použil i DVDFab.Více DVD na jedno.Kvalita bude mizerná podle toho o kolik to přesahuje..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Unholy
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Unholy »

Já se přimlouvám za DVD Flick :) Převádím s tím docela často na DVD hlavně HD videa (mkv, mpg, avi) a bez problému.
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost :twisted:
Zamčeno

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“