Elusive píše:Myslíš hlasitost? Při ukončení XP se uloží aktuální nastavení (v ovladačích hlasitosti).
to je mi jasne...
rad by som ale po starte spustil NIECO (nejaky .bat, skript) ktory by mi upravil zvuk podla
toho ako potrebujem...
ide o to ze mi jeden program vypina zvuk (master a wave) a musim to rucne prestavit...
mozem si spustit ovladanie hlasitosti, ale to budem musiet klikat...
je to mozno absurdne, ale obtazuje ma to :) co msconfig ? ten by to nezvladol ?
IndieVolume 1.2-umožňující individuální nastavení zvukového výstupu (hlasitost, balance, potlačení zvuku) pro jednotlivé aplikace.zip
AudioSphere 1.5-umožňuje řídit hlasitost, váhu (balance), výšky a basy pomocí skvělého uživatelského rozhraní.zip
Control Sound Pro 3.0-rychlou a pohotovou změnu hlasitosti a úrovně výšek a basů výstupu zvukové karty ve formě graficky řešeného panelu.exe
Global Audio Control v1.8.1 beta FW 641kB ukládá pod klávesové zkratky různá zvuková nastavení (pro radia, Winamp).exe
Sound Control Plus 1.99 beta.exe
ToggleVOLUME 1.2.0-ke snadnému, rychlému a podrobnému nastavení hlasitosti ve Windows. Program umožňuje nadefinovat různé klávesové zkratky k ovládání hlasitosti.exe
Ahoj. Mám dotaz, ohledně přihlašování se k diskusnímu fóru. Každý den se musím přihlašovat, přestože zatrhnu Přihlásit automaticky při každé návštěvě . Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Na jiná fóra, podobného typu, se přihlašovat nemusím a...
Poslední příspěvek
Tipnul bych na problém, že prohlížeč si nepamatuje cookies. Zkontroluj nastavení, adblock, antivir, nebo jiná ochrana proti sledování.