Zdravím,nemůže mi někdo pomoci se zapojením routeru,podle návodu mi to nejde.Vše jsem udělal,do mozily jsem vložil IP,přihlásil se a postupoval podle návodu.Po restartování počítače jsem byl připojen k síti,ale asi mi to nedalo IP adresu,protože k internetu se nedostanu.Díky,jsem v tomto amater
Jaký máš vůbec router a podle jakého návodu se řídíš?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
ja mam takovy pocit ze pro nastaveni routeru se pouziva adresa brany..
klikni start->spustit->zadej cmd->pak ipconfig->tam se ti zobrazi tva ip, maska, brana a tu branu zkus zadas do mozilly-nebo do prohlizece...mam pocit ze to je brana...
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5 disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...