Zdravím,
Již 2 měsíce mi nejde aktualizovat Windows, respektive se pokusí o aktualizaci, která je vždy neúspěšná a Win se obnoví do původního nastavení.
Mám Windows 10 Pro, verze 22H2 (OS Build 19045.6332).
Zkoušel jsem různá videa na youtube jak tuto chybu opravit, ale nic mi nepomohlo.
Dovoluji si tímto zažádat o pomoc naše ostřílené kolegy.
Díky všem!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Eastrin dne 23 pro 2025 11:08, celkem upraveno 1 x.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
Po 4 hodinách hraní si s chatgpt to píše po aktualizaci těchto dvou aktualizací:
Při instalaci aktualizací nastaly problémy, zkusíme to ale znovu později. Pokud se vám tato zpráva pořád zobrazuje a chcete si najít další informace na webu nebo se obrátit na podporu, může vám pomoct toto: (0x800703fa).
Už jsem fakt v koncích....
-Kim Dotcom
net start wuauserv
net start bits
net start cryptsvc
net start msiserver
Po každém příkazu - enter, jo to už jsem psal
Pořád je to v CMD správce prostě a jednoduše. Po tomto maratonu restart, můžeš i mezi, tím se nic nezkazí, a zkusit znovu vyvolat aktualizace, může to trvat
Pokud to nezabere, tak nevím,... hele zkusit, hlavně
Ještě mě napadlo, vše co ti běží na pozadí stopni, co nejvíc, proto i ten Antivir případně, ono běží plno obslužných programů, no hodně.
net start wuauserv
net start bits
net start cryptsvc
net start msiserver
Po každém příkazu - enter, jo to už jsem psal
Pořád je to v CMD správce prostě a jednoduše. Po tomto maratonu restart, můžeš i mezi, tím se nic nezkazí, a zkusit znovu vyvolat aktualizace, může to trvat
Pokud to nezabere, tak nevím,... hele zkusit, hlavně
Ještě mě napadlo, vše co ti běží na pozadí stopni, co nejvíc, proto i ten Antivir případně, ono běží plno obslužných programů, no hodně.
Udělal jsem vše zmíněné, stále chyba
chyba.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-Kim Dotcom
Již asi tři dny pozoruji, že se nemohu na mém notebooku přihlásit na firemní email (Seznam.cz) přes Outlook kde ho mám spárovaný.
Když kliknu na ikonku Outlooku, tak aplikace chce po mě heslo zmíněného firemního emailu....
Poslední příspěvek
Problém se aktuálně vyřešil radou z jiného fóra!
Stačilo v nastavení emailového klienta Seznam.cz změnit heslo pro aplikace a to jsem zadal i do Outlooku.
Vše běží jak má!
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Dobrý večer,
přítelkyni se samovolně při práci vypnul NTB (UMAX VisionBook 15WG Plus, tři roky starý), který do této doby nejevil žádné známky jakéhokoliv poškození. Aktuálně nejde zapnout - rozsvítí se jen kontrolka zapnutí NTB, na pár sekund se...
Poslední příspěvek
Dalsi Ferda, co necte pozorne - eMMC disk opravdu z notasu nevytahnes a navic uz ma tazatel davno vyreseno.
Po aktualizaci se pc nevypne, kolečko se točí klidně i celou noc. Když to vypnu, pc naběhne a aktualizace nainstalované. To se děje při každé aktualizaci. Nějaká rada, aby se to vypnulo?
Poslední příspěvek
Akú máš zostavu a verziu OS?Aktuálna je 25H2 a zostava 26200.7840,ak je aktualizovaný OS.