Vidime to tak, ze videt neni ve vyjmenovanych slovech po v, aby se psalo "vydet"
Intel i5 13400F urcite vymenit, driv nez se projevi vyrobni vada 13 a 14 generace. Vykon za AMD
ktere se aktualne prodava za velmi priznivou cenu vice nez pokulhava.
Jenze on to neni jen procesor, vymena znamena novou desku i RAM.
Ahoj, tak AMD 9700X je doma, nyní se ale oběvil jiny problém a to jsou teploty, v klidu jsou teploty cca 55-60 a v záteži až 85-90 bude asi potřeba i lepší chladič? ted mám Fera 5
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i7 14700F 3.4 GHz + ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB RAM /Kingston HyperX Fury 32GB (Kit 4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS PRIME GeForce RTX 5070 O12G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
Ahoj, chtěl bych od Vás poradit motherboard, nynější ASUS A520M - plus 2 mi odešla, cpu mam ryzen 5 5600X a 32GB RAM a levnější je koupit jinou desku, než jít do AM5, chtěl bych nějakou lepší desku a nejlépe s integrovanou wifi a bluetooth, dále by...
Poslední příspěvek
Reset BIOSu byl proveden?
Spustit desku s RAM na zakladni frekvenci.
Videl jsem par desek, co se nejak spatne nastavilo casovani RAM a po resetu BIOSu to nabehlo.
Zdravím, v pondělí sem přidával RAM, 2x16GB stejné moduly co uz sem měl, při instalaci sem první RAM zacvaknul s vypnutým PC ale bez vypnutého zdroje a s kabelem zdroje v zásuvce. Po instalaci a zapnutí PC se rozsvítila červená a oranžová dioda na...
Poslední příspěvek
Základ je uvést kompletní sestavu. Přidávání RAM je vždy riziko. Jistější jsou dva kompatibilní moduly, v tomto případě 2x32GB, pokud je to tedy potřeba.
Dnes jsem zapl PC a nefungoval mi obraz, ani se nerozsívtila klávesnice, myš .. nic.
Ventilátory bežely, tak jsem postupně začal. Vyndal jsem GPU a poté RAM. Výsledek je stále stejný, ventilátory běží, ale nerozsvítí se...
Poslední příspěvek
Po vložení disku LED dioda zhasla a dostal jsem se normálně do PC s tím, že při spuštění mě to upozornovalo na to, že mám špatně vložené RAM pamětí ve slotu 1 a 3 a že mají být ve 2 a 4. ALe jinak PC normálně běží. Takže já tám zkusím dát zpět i GPU?
Zdravím všechny PCčkáře.
Vybírám nový PC a chtěl bych vědět zda je stále výhodnější si ho koupit jen přes komponenty nebo jsou už sestavy, které se vyplatí za tu cenu již sestavené.
Našel jsem si tento kousek od Smarty.cz a hardwarově by mi seděl:...
Poslední příspěvek
Pokud by byly fondy, tak rovněž doporučím OLED, nejlépe UWQHD. Jsou sice dražší, ale rozdíl v podání obrazu je značný.
... no dražší, před deseti lety jsem kupoval 24 palcový 60 Hz IPS za desítku , poměřeno růstem mezd jsou dnes vlastně celkem...