Zdravím zdejší komunitu.
Potřebuji prosím poradit s výběrem venkovní IP wi-fi kamery.
Požadavky:
Venkovní celoroční použití
Směrová - otočná přes aplikaci
Slušná kvalita obrazu
Slušný dosah viditelnosti v noci, alespoň 10m
Napájení ze sítě 220V
Wifi konektivita - kompletní ovládání přes aplikaci
Aplikace na android v CZ jazyce !
Alarm zvukový a světelný
Detekce pohybu (hlášení detekce pohybu v aplikaci)
Pokud možno sledování pohybu objektu - osoby
Možnost automat.ukládání videa při detekci pohybu někam, mimo SD karty.
Cena do 2500.-
Děkuji
Dodatečně přidáno po 8 hodinách 18 minutách 19 vteřinách:
Tak zatím jsem našel v mé cenové hranici.....
Dahua Imou Cruiser 4MP.
Nic lepšího asi už nebude.
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
Dobrý den, našel jsme dvě pc sestavy okolo 16 000.Chci poradit jaká je lepší nebo co tam změnit. Potřebuji to na práci a také sem tam na hry. A ještě se chci zeptat kde si mam koupit levně windows. Díky
1.sestava
CPU: AMD Ryzen 5 5500
GPU: XFX...
Poslední příspěvek
Doporučil by jste mi teda nějakou základní desku?
Já jsem našel tuhle GIGABYTE A520M DS3H V2 snad bude o trochu lepší,ještě i grafiku vyměním za tuhle GIGABYTE GeForce RTX 5060 WINDFORCE 8GB.
Dobrý den, rád bych si nechal poradit s výběrem notebooku, který bude sloužit na programování + běžné domácí využití (úložiště osobních věcí, surfování na internetu). Na hraní mám konzole a na sledování obsahu TV.
Aktuálně tvořím na služebním ntb...
Poslední příspěvek
U levneho notebooku nelze zivotnost 5 let garantovat ani predpokladat.
Pokud ma notebook vydrzet, tak procesor co nejmene topi.
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.