WIFI
Moderátor: Mods_senior
-
adimustafa
- nováček
WIFI
Dobrý den, mám WIFI 30 download, 10 upload, někdy to klesá až k 5 download.. problém jde znát i na discordu nebo ve hrách kdy vám náhle vyskočí ping na cca 500 + mám takovou tu prodlužovačku síte TP-LINK a router je přibližne ob 1 místnost takže ne tak daleko, když je tenhle problém kdy klesne internet tak na mobilu se zobrazí vykřičník ale mám 4 čárky... pak musím jít blíže k routeru a opraví se to na telefonu.. proč tedy nemám jenom 1 čárku? někdy internet vypadne uplně ale jen mě. A na kabel to dát nemohu kvůli zařízenému bytu.. Za rady děkuju.
-
adimustafa
- nováček
Re: WIFI
No, nevim jestli to je úplně problém repeatera protože i na mobilu když mám 3 čárky mam vykřičník zrovna když to blbne, nevím co to znamená, a mam tam 3 čárky u mého pc tak to tu asi došáhne... Můžu to asi zkusit ale podle mého se to nevyřeší
Dodatečně přidáno po 2 minutách 21 vteřinách:
Na LAN bohužel přejít nemůžu protože to mám i na mobily a ostatní zařízení a rodiče by mi to úplně nedovolily, existuje nějaké řešení?
Na LAN bohužel přejít nemůžu protože to mám i na mobily a ostatní zařízení a rodiče by mi to úplně nedovolily, existuje nějaké řešení?
-
adimustafa
- nováček
Existuje něco podobného, levnější řešení? kolem 1000kč
Dodatečně přidáno po 5 minutách 47 vteřinách:
Třeba tohle TP-LINK TL-PA4010PKIT nebo Strong POWERL500DUOFR Powerline Kit EU 500 Mbit/s Nebo je to na ho*** nebo je něco lepšiho
Dodatečně přidáno po 5 minutách 47 vteřinách:
Třeba tohle TP-LINK TL-PA4010PKIT nebo Strong POWERL500DUOFR Powerline Kit EU 500 Mbit/s Nebo je to na ho*** nebo je něco lepšiho
Vyskúšaj to pripojenie bez repeatra, ak máš signál aj bez neho tak ja osobne nevidím dôvod používať repeater.ml3rax píše:No, nevim jestli to je úplně problém repeatera protože i na mobilu když mám 3 čárky mam vykřičník zrovna když to blbne, nevím co to znamená, a mam tam 3 čárky u mého pc tak to tu asi došáhne... Můžu to asi zkusit ale podle mého se to nevyřeší
Powerline je najlepšia cesta ako bolo spomínané, ale lacné to nie je, a do 1000kč vôbec.
Stále platí kábel je najlepší, najlacnejší a nič proste neriešiš.
-
adimustafa
- nováček
Problém je to nastavit
nerozumim tomu, nevím jestli to tu dosáhne, na mobilu mám 3 čarky a vykřičník tak tady asi nějaký signál je ale asi se přerušuje nebo ten vykřičník si fakt nedokážu představit co dělá
, každopádně když odpojim repeater tak nemám zobrazené sítě... Úplně nevim jak to funguje...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek