Dobry den na aliexprese som si kupil tento adapter no po nainstalovani ovladacov sa mi neda prihlasit na siet i ked som vsetko urobil tak ako je to v navode stale mi to hlasi ze Windows sa nemohol prihlasit k sieti. Mam Win7. Prosim nemohol by mi niekto poradit cim to je? https://www.aliexpress.com/item/USB-Wif ... 60086.html?
Cim to je bude napsano v logu bud Windows, nebo te aplikace co se pripojuje.
Bez informace proc se nejde pripojit se neda nic zjistit, krome toho, ze ta vec
stoji pouze 50 Kc.
Nicmene stolni pocitac nema zadny smysl pripojovat na wifi, je treba pouzit bud
kabel, nebo Powerline. Wifina u stolniho pocitace jen zbytecne rusi cele okoli
a zpomaluje pripojeni vsem notebookum a telefonum v dosahu.
Nech me trochu hadat pc mas o dva pokoje dal nez router proto se ti nechce vrtat kabel. Dal ho mas nacpane u zdi divis se ze ti neco z ciny s integrovanou antenkou nedosahne k routeru ktery bude nejspis tp link wr740n nebo neco podobneho a jeste to bude nejlepsi nekde v panelaku. Jak moc jsem se strefil? Jinak souhlas s tim co psal Petr22 je nejaky duvod nepouzit to nejspolehlivejsi pripojeni kabelem?
Me se treba nechtel pripojit maly adapter, kdyz byl vzadu primo v pocitaci, kdyz jsem ho dal na 10cm prodluzovaci USB kabel, tak byl signal klidne 3x vetsi. A to bylo PC na test pred stolem, ne nekde u zdi.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Mam pocitac vo vedlajsej izbe skusal som to priamo u routru a ani tam to nefungovalo no je zaujimave ze na XP to fungovalo akurat na W7 sa to prihlasilo iba raz a od tej doby to nenabehlo a router mam od UPC ale inac dik za rady.
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.
Ahoj, řeším problém na svém notebooku, který je připojený do mé wifi sítě.
Před pár dny nastal problém, že mám vysoký jitter. Zatím jsem vyzkoušel následující.
Pokud se připojím přes LAN kabel, tak problém nenastane
Problémy mám i na jiných wifi...
Poslední příspěvek
Pokud to ne-funguje tak, jak popisuješ, tak mi to ukazuje na ovladače Wi-Fi v notebooku. Zkus jiné, třeba i starší.
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...