Zmena nazvu a ikony systemovej jednotky
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
falcon5583
- Level 1

Zmena nazvu a ikony systemovej jednotky
Ahojte.Prosim o radu.Zmenila sa mi ikona na disku C aj nazov...Stalo sa to po tom ako som mal spustenu defragmentaciu s programom O&O Defrag a zamrzol mi pc pri nej nadlho tak restart.Od vtedy mam tu Ikonu aj nazov zmeneny da sa to dako napravit?Aj ten nazov je po vymazanom programe tak nechapem preco sa zmenila...vdaka za rady

-
Uziv00
Re: Zmena nazvu a ikony systemovej jednotky
Název - pravoklik na disk a Přejmenovat.
Co se týče ikony, lze to několika způsoby. Potřebuji výpis souborů v kořenovém adresáři disku včetně skrytých.
Co se týče ikony, lze to několika způsoby. Potřebuji výpis souborů v kořenovém adresáři disku včetně skrytých.
Aspoň vidíš, jak dopadá užívání podobných vylepšovacích utilit. Raději se tomu propříště vyhni a bude po problémech.
-
Uziv00
Spíše něco udělal tazatel. O&O defrag jsem kdysi používal taky. A nic podobného se nikdy nestalo.
OT
O&O Defrag totiž asi pred presunom spája a ukladá na voľnom mieste na disku a až potom presúva. Takže do ukončenia presunu je ešte aj pôvodné umiestnenie, ktoré sa "uvoľní" potom.
Nepoužívam ho často - mám plnú verziu.
Môžem potvrdiť. O&O Defrag toto asi nespôsobil. Dokonca ani vtedy, ak by došlo k výpadku, alebo vypnutiu PC, by to nespôsobil.ITCrowd píše:Spíše něco udělal tazatel. O&O defrag jsem kdysi používal taky. A nic podobného se nikdy nestalo.
O&O Defrag totiž asi pred presunom spája a ukladá na voľnom mieste na disku a až potom presúva. Takže do ukončenia presunu je ešte aj pôvodné umiestnenie, ktoré sa "uvoľní" potom.
Nepoužívam ho často - mám plnú verziu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek