Ahoj Mám TV 4K (Samsung UE65MU6172) a grafiku (Nvidia GeForce GT 1030 2GB OC), pokud chci nastavit nativní maximální rozlišení na TV, tak se rozlišení nepřepne a TV jen bliká a nakonec se ztratí signál HDMI připojení. Jediné nejvyšší rozlišení, které TV udrží je 1080p.
Píšou "detailní obraz ve vysokém 4K rozlišení při 60 Hz", takže ano. Nevím jakého máš přesně výrobce grafiky, vyšel sem z https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... 0OC-2GI#sp kde píšou HDMI-2.0b*1 (Max Resolution: 4096x2160 @60 Hz). Snad se zadaří. Případně ještě otázka, tu telku máš připojenou jako sekundární plochu? Jestli grafika zvládne monitor + 4K TV zároveň... Je to jen takový výstřel do tmy.
Zdravím, mám problém s rozlišením ve hrách, a to že pokud přepnu na jiný steam účet a zapnu hru tak se mi nastaví rozlišení na 4K 60Hz i když předtím bylo na 1440p 145Hz, jde to nějak vyřešit nebo budu muset pokaždé přepínat, díky
Poslední příspěvek
Tyto nastavení se ukládají ke každému steam účtu zvlášť. Tudíž to budeš muset přepínat.
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...