Za mě ano, nemám s firmou Zotac zkušenosti ale chlazení by mělo být v pohodě, chladič by to měl utahat na solidní teploty. Zvykl jsem si na MSI a jejich Twinfrozr ale co jsem četl tak Pálit, Zotac a EVGA mají solidní provedení grafik, takže jestli za 10k tak ber, dneska jsou ceny 1070tek tak okolo 13k.
ABBC3_SPOILER_SHOW
PC AMD RYZEN R5 3600 @4.4 GHz + SCYTHE Ninja 5 | MSI X570 UNIFY | PATRIOT Viper 4 2x8GB @3200 MHz | MSI GTX 1070 8G Gaming Z | SAMSUNG 850 EVO 500GB a 970 EVO PLUS 1TB | WD Blue 2TB | EVGA Supernova G3 550W | PIONEER BDR-207EBK | BEQUIET Dark Base 900 Pro + 6x BEQUIET Silent Wings 3 Příslušenství MSI OPTIX MAG24C | A4Tech Bloody A8 | Dell KB522 | AudioTechnica ATH-AVC500
Prodám grafickou kartu Asus ROG Strix GTX 1070 Gaming 8GB.
Jedná se o jednu z TOP edic, která vyniká parádním tichým chlazením a vysokým výkonem. Má RGB, stačí jí 500W zdroj a připojuje se přes 1x 8pin. Stále plně dostačuje na hraní v 1080p....
Ahoj, vlastním MAC MINI M4 256GB, chtěl jsem se zeptat ne velikost uložiště, mám obsazeno cca 12GB, ale system ukazuje volných jen cca 99GB a pak ještě ukazuje další svazky 133GB jak mohu navišit volné uložište? Děkuji
Snímek obrazovky 2025-10-01...
Mám téměř 15 let starý počítač který je už hodně pomalý a problematický a proto zvažuji o pořízení něčeho nového. Docela dost se mi líbí mini PC a rád bych poznal jaký máte kdo názor na tyto malé počítače. Mne se ty mini PC líbí hlavně proto, že:...
Poslední příspěvek
meda2016 :
Pokud jde o ten Kaufland tak tam nevím jak to je, protože je tam ten poskytovatel služeb je asi nějaká německá firma a oprávněný zástupce Yanqiu Sun asi nějaký Číňan a nevím jak je to propojené s Kauflandem nebo jak a kde by se řešily...
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.