ICQ 6

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

kachna007
nováček
Kontaktovat uživatele:

ICQ 6

Příspěvek od kachna007 »

icq 6 se mi ukaze dole v liste a neukaze se mi abych se prihlasil zkousel sem i restartovat PC a furt nic prosim poraď te mi někdo!!

/přesunuto
/mikel
petr.s
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr.s »

jak už po několikátý slyšim z ruznejch stran že to icq6 nefunguje tak na něj radši nepřejdu, holt to je ještě na špatný úrovni, tak pro všechny který se chtěj vyhnout problémům s icq tak : ZA ŽIVÍHO BOHA NEINSTALUJTE ICQ 6 !!!! :D
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
:alian:
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od James_Radlle »

je to tak uz nefunguje, bud si stahni novou verzi a proved novou instalaci.

Mam teorii ze je v icq6 zabudovano aby prestalo po urcite dobe fungovat, preci jen je to jen beta - takze bych to i chapal. Duvod je na snade - zabranit jeho rozsireni nez ho kompletne doladi :idea:
Počítač: ANO! :bottle:
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

icq 6 je zatím jen beta verze.funguje jen tehdy pokud ti někdo z uživatelů který se přihlásil do testování pošle pozvánku.jinak máš útrum
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

Právě že už není před dvěma dny už byla uvolněna finální verze.
Třeba viz zde: Vyšlo nové ICQ verze 6.0
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

fredik píše:Právě že už není před dvěma dny už byla uvolněna finální verze.
Třeba viz zde: Vyšlo nové ICQ verze 6.0

ok.omlouvám se.já jsem qipař tak se do icq nepletu :D
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
petr.s
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr.s »

ono s ICQ6 jsou už nějaký problémy všude, hledal jsem i na jiných fórech a těhle dotazů tam bylo hafo, problém je v tom že nikdo přesně neví co s tim je, já jsem zkoušel navrhoval ho vymazat i s registry a se všim a prej nic, tak jsem pak zkoušel navrhnout odinstalaci IE7 (protože s ní mělo perj ICQ6 nějaký problémy) a ono taky nic, podle mě je to veliká bota ze strany ICQ a oni samy tam maj s tim nějakej binec
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
rasasak
nováček

Příspěvek od rasasak »

mno ja sem si ICQ vcera nainstaloval, a nejsou s nim zadne problemy, az na dve veci :)

-nemuzu najit vstup do Xtraz centra
-nevim jak zapnout konferencni chat
Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr186 »

U icq 5.1 se mi stále objevovaly nějaké hlášky s activex, tak jsem si také nainstaloval icq 6 a je to v pořádku, není to zas tak nejhorší to icq 6.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od James_Radlle »

Petr186 píše:U icq 5.1 se mi stále objevovaly nějaké hlášky s activex, tak jsem si také nainstaloval icq 6 a je to v pořádku, není to zas tak nejhorší to icq 6.

No ted uz to bude asi v poradku, ale vetsina mych a jinych zkusenosti byly s beta verzi.....takze ted uz to bude snad dobre.
Počítač: ANO! :bottle:
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

j je v pohodě ale trochu nepřehledný naproti 5.1
petr.s
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr.s »

mě teda připadá přehlednější, důvody : mam pouze jednu tabulku a přepínám mezi uživateli v tabulce, což znamená méně překlikávání na lištu a klikání na druhý rozhovor s někým (samozřejmě se tato možnost dá vypnout), pak v "tabulce" na psaní se mi líbí přehlednost horní a dolní lišty, naprosto čistá linie, na jednoduchosti se nic neztratí, ale vše je věc zvyku, při příštím (nebo možná až na tom dalším) vydání ICQ se bude někdo odkazovat na krásný a přehledný styl ICQ6, a to nekecám, vážně

ps : krok sum krok z dobou pro větší pohodlí při práci a všem ostatnim :wink:
Odpovědět

Zpět na „Komunikace na internetu“