Mám legálně stažený Windows Movie Maker pro Windows 7. Já točím videa a následně je potřebuju upravit. K tomu mi slouží tento program. Jenže problém nastane když si chci na začátku videa vybrat přechod, jsou tam asi jen 4 :(
Existuje nějaká možnost jak přidat na začátek videa více přechodů než jen ty základní čtyři ? Třeba mezi videama je hodně přechodů asi tak kolem 30
Děkuji.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 06 zář 2013 16:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Doplněn nadpis
Neřikám, že je lepší. Pouze je rychlejší. Samozřejmě Sony Vegas je asi nejlepší program, jen zabere trochu času se stím naučit. Bohužel já ten čas nemám :(
Tak na začátku můžeš mít asi jenom roztmívačku a tak ne? Jestli chceš mít i na začátku stejný efekty jako mezi videama, dej před první video prázdnej bílej nebo černej obrázek na minimální dobu, a mezi ním a prvním videem udělej přechod.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute __It's time to #switch!__ |
Ale nebude to trapný, když tam bude černá plocha a pak až efekt a následně hra ? Chtěl bych aby se přímo po efektu objevila ta hra. Prostě na začátku, bez nějaký plochy navíc
Jo, ale nesmíš jí smazat v časový ose, ale až po exportu. Udělej to s černou ploškou a video vyrenderuj (exportuj, prostě ulož to celý video na disk). Teď máš videosoubor, u kterýho je ale na začátku černá ploška, kterou nechceš. Importuj tenhle videosoubor do Movie Makeru a rozděl video v místě, kde chceš aby začínalo. Vznikne ti tak první část, kterou smažeš, a druhá část, která bude video s efektem na začátku. Video potom vyexportuješ a máš to.
Ale je to prasárna, bude lepší když se tomu vyhneš. Ať už nepoužitím efektu, nebo použitím jinýho softwaru na stříhání. Movie Maker je spíš takový Malování.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute __It's time to #switch!__ |
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Pravidla fóra: 2e
příspěvek nesmí být vkládán za účelem zviditelnění autora nebo jiných osob nebo pouze za účelem zvyšování počtu příspěvků .
Až tu někdo otázku W7položí, pomáhej.
Chytrý počká, až se ho zeptají. (Víš, jak poučka pokŕačuje?)
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.