ventilator a cpu HP 625
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
ventilator a cpu HP 625
Zdravim,mam notebook HP 625.Pozoruj ze se toči porad naplno ventilator a miniaplikace ukazuje ze 1 cpu je zatizen na 100% a 2 cpu na 40% !Chladici podlozku mam porad zapnutou!Vcera jsem otviral spodni viko pc ale neni tam zadny prach.Je to normalni ze se toci ventilator skoro porad fest,a co ta zatizenost CPU?
dekuji
Re: ventilator a cpu HP 625
Možná máš v PC virus a podobnou havěť. Zajdi do sekce HiJackThis, tam ti pročistí PC
Návod na program HJT viewtopic.php?t=5119
Návod na program HJT viewtopic.php?t=5119
Ve Správci úloh (karta Procesy) bys měl vidět, co ti běží v PC a na kolik procent který proces využívá CPU.
Neuškodil by ani screen.
Neuškodil by ani screen.
a je to vyresene,bezel tam njaky perfoman.exe na 95 % vypnul jsem a je klid.to je vse?dekuji
Tak že ten bordel je porad tam.pri kazdem spošteni PC musim do spravce uloh a ručne vypnout ten bordel ktery bezi na 95% a ma jimeno postgres.exe.Nenašl jsem ješte zpusob vyrešeni.Poradite jak na to?
Ano rozumim ale nejde mi te HiJackThis spustit,jinak receno.delam to podle navodu a porad se otvira poznamkovy blok a pta se jestli chci vytvorit novi soubor!Nevim co s tim
Tak ho dej vytvořit a otevři ten vytvořený soubor a jeho obsah vlož do tématu.
HJT musis spustit jako spravce (cili kliknout pravym tl.)
Ale postgres je databazovy stroj, nemas ho k necemu?
Ale postgres je databazovy stroj, nemas ho k necemu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Črc 2013 20:14) ---
Poradite nekdo co tou hlaškou?Ne ze moc vady,ale lepe bez ni.
S tebou je docela sranda. Koukej tam ten soubor pěkně vrátit. To je takový problém vygooglit, k čemu to je? http://www.processlibrary.com/directory ... res/24046/ Proč mažeš něco, o čem netušíš, k čemu to slouží? Zavolej k tomu někoho, kdo má víc buněk.
Zkus z příkazového řádku (jako admin) spustit: sfc /scannow
Nejspíše sis taky rozhodil asociaci souborů.
Zkus z příkazového řádku (jako admin) spustit: sfc /scannow
Nejspíše sis taky rozhodil asociaci souborů.