Mád notebook Lenovo G580 s W8 a bezdrátový router Cisco. Často se stává, že při zapnutí se nb automaticky nepřipojí k síti a nejde internet. Někdy stačí jenom restartovat nb, když ani tohle nepomůže, několikrát se odpojím a připojím k síti a je vše v pořádku. Jiné notebooky fungují s routerem normálně. Je možné nějak upravit nastavení aby hned po zapnutí připojení k síti fungovalo normálně?
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a adresář síť tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi vznikaji na...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...