Dobrý den,
byla jsem na internetu, když najednou přestala fungovat wifi a píše mi to, že ip nebo dynamická adresa byla změněna.. přes kabel internet normálně funguje, ale ta wifi ne..a když kliknu na to "přejděte na stránku RT-N10E chce to po mě uživatelské jméno a heslo..já tu wifinu nepřipojovala, takže nevím vůbec jaké jméno nebo heslo to po mě chce a nevím jak se mohla změnit sama ip adresa?? nevíte někdo?
asus router změna ip adresy
Moderátor: Mods_senior
Re: asus router změna ip adresy
Pokud neznáš přístupové údaje, budeš jej asi muset restartovat. Po tomto je ale třeba jej znovu kompletně nastavit. Jde o to, jestli si na to troufáš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
a jak se to restartuje? mám tam jako znova strčit instalační cdčko atd.? asi hloupý dotaz, ale já to nechci pokazit ještě víc..
Na instalační CD se tak akorát vykašlat. Resetuješ to tlačítkem na routeru
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 21996 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od draxxx
-
- 10 Odpovědi