paul27 píše:to Romaine: Seš můj člověk, nesnesl bych mít celou plochu zaplácanou a ani nevidět to moje krásný modrý pozadí.
No, dřív sem taky měla toho na ploše hodně, jenže sem zjistila, že je lepší to mít uspořádaný a ne furt tu ikonu hledat, navíc spoustu věcí používám dost málo, tak proč to mít na ploše :-) A ty máš jen modrou barvu, jo? Až tak bych to zas mít nemohla.. Nějakej obrázek potřebuju
No jak kdy. Zrovna teď mám obrázek. Já ovšem plochu stejně povětšinou mám zakrytou nějakým oknem programu, tak je mi to v podstatě jedno.
Njn SA proste nema konkurenci a da se v nem delat "vsechno". Ja uz napriklad jenom stahuju auta (poradny americky offroady :)) a jezdim, krosim atd... :). Je to proste sranda. A ty vsechny moddersky moznosti. Ja sem si nedavno udelal svoje vlastni Fallen tricko
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Myloš píše:Co je to koš? Vyrůstal jsem na DOSu, kde nic takového nebylo. S příchodem Windows jsem si na koš nikdy nezvykl, a proto jsem ho nikdy nepoužíval.
Koš sem taky nikdy nepoužil .. když už chcu něco smazat, tak to smažu
Dřív když jsem mazal, tak mě strašně štvalo, že to je ještě v koši. Poslední dobou jsem si navyknul na kouzelnou zkratku Shift + Del a je posrandě. I když občas je dobrý, že i posmazání se to dá ještě z koše obnovit.
Na zkratce Shift + Del nevidím nic kouzelného. Používám mocnější kouzla – na všech svých počítačích jsem nastavil mazání přímo (bez koše) a ikonu popelnice jsem odstranil z plochy. A když něco smažu omylem, když si to uvědomím včas, tak to taky zachráním.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
to bylo jen takový slovíčkaření, samozřejmě že to není nic extra. Celkem mi to takhle vyhovuje, něco smažu trvale a něco jen do koše a můžu se později ještě rozhodnout.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)