Čtení pro šťastné uživatele windows 10
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Čtení pro šťastné uživatele windows 10
Tak vezte, ze je lepsi nechat to obhospodarovat grub.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Blbost! Displej mobilního telefonu nerozpozná otisk prstu. Faktem ale je, že notebooky se čtečkou ano.Laikka píše:někdo namítne, že to nemusí být stoprocentní, a pak si otiskem prstu odemkne mobil...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Otisky prstů či například rozpoznání dle tváře lze snadno obejít ...
-
IDVert3X
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:43, celkem upraveno 4 x.
Má microsoft přistup k našim souborum popřipadě disk v sití?
Jinak dovolil jsem si udělat anketu a onazoru vás zajímamě kolik lidí se třeba z baví W10
http://strawpoll.me/5205024
Jinak dovolil jsem si udělat anketu a onazoru vás zajímamě kolik lidí se třeba z baví W10
http://strawpoll.me/5205024
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Pokud nevadí přiřadím článek k prvnímu.
Představ si, že některý mobily jsou vybaveny čtečkou otisků!Martin63 píše:Blbost! Displej mobilního telefonu nerozpozná otisk prstu. Faktem ale je, že notebooky se čtečkou ano.Laikka píše:někdo namítne, že to nemusí být stoprocentní, a pak si otiskem prstu odemkne mobil...
Jinak, pro všechny, kteří by chtěli šmírování W10 omezit, přikládám odkaz na šikovný skript. Co nechcete vypnout, zaremujte, jsou tam i vysvětlivky. Mrkněte sem.
Já jsem na NB na W10 z 8.1 přešel, všechno funguje normálně, skriptem jsem povypínal "features", zkontroloval v nastavení a firewallem zakázal podezřelým procesům MS přístup na web. Uvidíme, co se ještě vyvrbí.
Já jsem na NB na W10 z 8.1 přešel, všechno funguje normálně, skriptem jsem povypínal "features", zkontroloval v nastavení a firewallem zakázal podezřelým procesům MS přístup na web. Uvidíme, co se ještě vyvrbí.
Já to zatím řešit nebudu. Dokud půjde pracovat s Windowsem 7... Až to nepůjde a bude mě to brzdit kvůli ovladačům a celkově softwaru, tak budu bedlivě přemýšlet, jestli Linux a nebo nový Windows.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Zdar,
takže než se mi všichni vymějete. tak sem to upgradnul na win 10 s tím že nebudu řešit co to kam posílá. Zaráželo mě to jen skrz internet banku. Ale hned mě to stihlo nas*at. Padá mi průzkumník..a do složek se dostanu jen přes vytvořené složky na ploše jinak když dám průzkumník tak mi padne a zavře i ty otevřené.. Mám toho plný zuby.Takže otázka...ví někdo co s tím? nebo nejlíp jak se vrátím k 7? nebo není to jedno zda sleduje win 10 dyž to dělal i 7?
takže než se mi všichni vymějete. tak sem to upgradnul na win 10 s tím že nebudu řešit co to kam posílá. Zaráželo mě to jen skrz internet banku. Ale hned mě to stihlo nas*at. Padá mi průzkumník..a do složek se dostanu jen přes vytvořené složky na ploše jinak když dám průzkumník tak mi padne a zavře i ty otevřené.. Mám toho plný zuby.Takže otázka...ví někdo co s tím? nebo nejlíp jak se vrátím k 7? nebo není to jedno zda sleduje win 10 dyž to dělal i 7?
Cista instalace vyresi spoustu problemu s padanim aplikaci a s pozustatky po predchozich evrzich Windows jako chybne nastavene programy a opravneni nebo ovlaadce.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek