Počítač nejde zapnout, myšleno tlačítko
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Počítač nejde zapnout, myšleno tlačítko
Před hodinou ještě nevěděl, jak funguje spínač a jestli je kovový nůž dostatečně vodivý. Teprve teď je ten správný okamžik na to, připomenout mu nenáročné, elegantní řešení
Zvládl to 
Sapphire Pure Black X58, Xeon X5680@4,5/4,3GHz + Thermalright Archon, RAM 48GB 1700MHz, GPU Sapphire RX580 Nitro+ 4GB, 3x SSD 250GB, NVMe 256GB, HDD 1TB, RAMdisky, Corsair RM550x, zabaleno do Fractal Define R5
-
NoSwearCzE
- nováček
Momentálně se snažím nějak ty kabely napojit na sebe jak radíš, ale přijde mi že ten kabel prostě nechce spolupracovatcervcek píše:Nové tlačítko na kabelu koupíš za pár korun. Pokud není v frontpanelu přímo zalepené, ale nějak zacvaknuté, čí přišroubované, tak půjde lehko vyměnit. Jako provizorní nouzovka by stačilo nefunkční tlačítko z kabelu odstřihnout a zapojit zpět jen kabel s tím, že bys pc zapnul krátkodobým spojením těch dvou drátků, není to košer, já tak fungoval cca 2 týdny, než jsem tlačítko vyměnil.
Dodatečně přidáno po 13 minutách 12 vteřinách:
Tak bohužel budu muset vždy při zapnutí pc ho vytahovat jelikož nemůžu sundat gumu z kabelu, není ještě jiná možnost?
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Ten kabel RESET si zkoušel?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek