Promiň, zkrátka jsem se musel vyjádřit. Říkáš, že intely jsou výkonější, ano jak které. Proč tedy uvedený procesor má nižší výkon, než tebou zavrhnuté AMDečko, které je levnější? Ne tohle s výkoností nemá nic společného. To je marketing. Uveď tedy prosím lepší alternativu, bez integrované grafiky, rád se podívám. :)petr22 píše:Nevytahuj rok stara temata, tazatele uz to urcite davno nezajima. Ten dotaz je z brezna 2015 a nema smysl ho dale resit.
Ano, CPU Intelu jsou drazsi nez CPU AMD, jenze to ma svuj duvod - jsou vykonnejsi. Navic vyssi cene Intelu AMD vdeci za to, ze jeste nejake procesory proda.
Ciste logicky - nema smysl kupovat APU, kdyz tu grafiku co je v nem integrovana nevyuzijes, kdyz budes mit druhou, vykonnejsi, v PCI-E slotu. Takze platis dvakrat tolik, nez kdyz koupis samotneho Athlona (APU je totiz Athlon + integrovana grafika).
Zaujalo mne nové AMD A8-7650K Black Edition
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zaujalo mne nové AMD A8-7650K Black Edition
Re: Zaujalo mne nové AMD A8-7650K Black Edition
Kdyz ses musel vyjadrit, tak ses take musel registrovat na foru. Pritom jsi musel zaskrtnout, ze souhlasis s podminkami - tak by bylo dobre se podle nich ridit.
Tudiz kdyz chces resit neco jineho nez je v puvodnim tematu, zalozi si vlastni. Tohle je rok stare a nema zadny smysl do nej neco psat.
Tudiz kdyz chces resit neco jineho nez je v puvodnim tematu, zalozi si vlastni. Tohle je rok stare a nema zadny smysl do nej neco psat.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek