zdenakrapek píše::-D dobre napady musim presvedcit tatu at me koupi nove 24" LCD ten muj 17" shit me uz sere takze ho chcu nejak .........................
No tak to je mistrovský plán... Nejlíp uděláš, když pudeš na brigádu... Bejt tvůj tata a zjistit, že jsi úmyslně rozbil CRT abys dostal LCD, nakopu tě tak akorát do pr..., nic jinýho si asi stejně nezasloužíš...
chtít okrást své rodiče a veřejně to přiznat.velmi otrlé a je to urážka sekce Problémy s hw-přesun do vše ostatní (škoda že tu neni smeťák-budu ho navrhovat )
//toto vyjadřuje pouze postoj autora k věci přesun je výsledkem úsudku moderátora
Naposledy upravil(a) Baron Prášil dne 19 úno 2008 13:11, celkem upraveno 2 x.
Nebuďte na něj jak na cizího. Třeba je to opravdu nekoukatelný? Já bych navrhoval, aby sem poslal screen jak to na tom monitoru vypadá, aby se dalo posoudit, jestli k tomu šizení má aspoň trochu důvod.
P.S. Kdopak z vás rodiče nešidil?
Kdo bez viny, hoď kamenem!
//sorry,já sem taky kradl rodičům cigára a drobáky,ale zničit několikatisícovou věc kterou mu dali a na kterou několik dní chodili do blbí rachoty aby mu udělali radost,aby z nich dostal novou? ne,modrý bodrý duchu tady by vzduchem měla letět rákoska //Baron Prášil
já jsem to tušil, že za tím bude levárna náhodou já jsem neměl nikdy důvod šidit rodiče. vždycky jsem měl co jsem potřeboval (popřípadě chtěl) a nejsem rozmazlený
ja mam taky co chci ale tata do me porad vali ze dokud ten monitor jede tak ho budu met takze s tim at nepocita proste si objednam 24" LCD a reknu mu ze je to uz objednane a bude me muset dat prasule
zdenakrapek píše:ja mam taky co chci ale tata do me porad vali ze dokud ten monitor jede tak ho budu met takze s tim at nepocita proste si objednam 24" LCD a reknu mu ze je to uz objednane a bude me muset dat prasule
Téma jsme již sice uzavřeli...ještě přidám malý komentář: opravdu nemá smysl úmyslně rozbíjet věc, aby jsi dostal jinou....napadla mě 1 rada, která tu nezazněla. Doporučuji oslovit tvé rodiče s tím, že CRT monitorem si ničíš svůj zrak - namá oči daleko více, vyzařuje více škodlivin atd. Nejlépe zkus vyhledat na internetu nějakou studii o tomto. S těmito argumenty by jsi mohl dřív nebo později uspět. S uzamknutím souhlasím, nemůžeme zde podávat návody, jak rozbíjet věci...
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Tak ještě poprosím o radu s monitorem když grafika bude RX 9060 xt 16G....
Samozřejmě sem se díval po QHD rozlišeni za cenu nějak 5-6 tis. což by mi stačilo.
No ted když to tady pročítám tak tu píšete o těch UW QHD což když jsem si našel u alzy tak...
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...