To Broza:Vždyť píše ,že jí to normálně funguje přes OE, jen přes příjemce zpráv ne , jinak to odesílá v pohodě, takto s firewalem není.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
To sice píše, ale z kontextového menu to může firewall blokovat i když jí to z OE funguje. Tam třeba u Keria vyskakují ty okna "Aplikace spouští aplikaci" a jestli tuto špatně odklikla tak to může být ono. Nevím třeba se pletu, ale kdysi dávno jsem měl něco podobného.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
BROZA píše: Nevím nevím. Zajdi s Mercedesem do servisu, že ti nejede a odpověd? Kup si Ferrari ...
El Diablo píše: To nic nemění na tom že je OE je k ničemu stejně jako IE a WMP... Prostě existují lepší alternativy a jsou zdarma...
Lepší možná, ale ne pro každého. Používám OE cca 7 let. Jednou jsem se rozhodl, když každý mumlal o tom jak je Thunderbird super, že ho vyzkouším. Panečku, ten letěl z PC. Je to prostě věc názoru. Třeba tazatel ani nechce nebo nemůže nic jiného instalovat. Prostě chce jen zprovoznit OE. A když přejde na Thunderbirda a ten se po čase taky zblázní a bude žádat o radu? Třeba někdo řekne at používá úplně něco jinýho, protože Thunderbird stojí za nic?
Taky sem používal OE než přišel Thunderbird....
Jestli chceš automobilní přirovnání:
Nač kupovat nové (dostat nové zdarma!) když to staré ještě jezdí, sice nebrzdí a je prorezlé, ale já už si na něj zvyknul...
Obávám se že to přirovnání není tak úlně objektivní, ale jak říkám je to věc názoru. Mě osobně Thunderbird vůbec nevyhovuje. Zkoušel jsem ho a nenalezl jsem v něm zalíbení. Nicméně naše posty tazateli moc nepomohou....
Na MS Outlook 2019 mně přestaly fungovat gmail účty. Vše ostatní funguje. Přijímám i odesílám protokolem POP3. Dvoufázové ověřování jsem měl samozřejmě v pořádku nastavené (to by již jinak ani pár let nefungovalo). Nyní to přestalo fungovat zničeho...
Poslední příspěvek
Jasně, že koncepty, odeslaná pošta atd. má i sám outlook ale pouze lokální (v PC), ale IMAP to dokáže synchronizovat (nahrát/stáhnout) se serverem (tedy s gmail), takže i kdyby klekl PC, kde to bylo, tak se ti to pak jen stáhne, a opravdu o nic by...
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...
Ahoj, nainstaloval jsem na starší komp W11 a mám v něm starší GPU Gigabyte GV-R6850OC-1GD. Stáhl jsem na ní ovladače, ale Windows mi blokuje soubor a nemohu spustit. Prolezl jsem na internetu kde co, nepomáhá vypnutí UAC, přes elevovaný cmd taky...
Poslední příspěvek
Vsak prave ten stahoval. Jiny neexistuje.
Neni obecne pro Windows 10, ale pro prvni verzi Windows 10 z roku 2015.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...