Obracím se na vás z důvodu toho že mi začal můj PC zamrzat nyní k tomu co se děje.
Když jakkoliv hru tak se nic NEDĚJE ale když brouzdam po internetu nebo po ploše tak se za pár minut stane že pc úplně zamrzne nejde...
Poslední příspěvek
Ty být stroj? Začal bych tím, že uvedu HW na kterém se toto děje. Jak si kontroloval RAM a SSD? Memtest nabootovaný z flash disku? Crystaldiskinfo? Výsledky jsou kde? Podíval ses na prohlížeč událostí? A OS si taky máme vycucat z prstu?
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.