Komunikace mezi PC a Androidem na domácí síti
Moderátor: Mods_senior
Re: Komunikace mezi PC a Androidem na domácí síti
Jestli tě správně chápu, chceš poradit, jak komukoli, kdo se ti přihlásí na wi-fi vykrást data z mobilu?
Děkuju za vaše názory a rady. 
-
petrplichta
- nováček
Jasně že je do nějaké úrovně zabezpečen. Ale vše jde vyřešit. Myslím že už jsem našel potřebné backdoor.Grander píše:Telefon je samozřejmě zabezpečen proti tomu, aby z něj mohl volně tahat data kdokoliv jen proto, že je na stejné síti.
-
Uziv00
Pokud je to mobil s windows phone, pak můžeš použít Zune. S mojí nokiií 710 to aspoň šlo. I tak ale musíš schválit spojení, tedy mít přístup k mobilu.petrplichta píše:Vše zatím špatně. Takže ještě jednou a polopatě. Sedím v jedné místnosti u PC. Ve druhé místnosti leží telefon na kterém je pouze základní SW od výrobce a telefon je připojen přes WIFI. Já se k telefonu nemohu dostat a tedy do něj ani nic doinstalovat ani tam nic dalšího pouštět. Instalovat SW můžu jen na PC. Na ping se mi telefon bez problémů ozývá.
Úloha zní: Kterak za těchto podmínek stáhnu z telefonu do PC libovolný soubor?
Pokud se chceš dostat někomu do mobilu bez jeho vědomí, pak je to proti pravidlům fóra, a koleduješ si o napomenutí, případně vyhození.
-
petrplichta
- nováček
To není úplně přesné. Neptal jsem se "jak to udělat" ale "zda je to vůbec možné" - to je trochu rozdíl. Lámal jsem si nad tím hlavu docela dlouho a chtěl jsem jen vědět, zda se nepokouším o neřešitelné. Jde mi o to, jak "přimět ty elektróny, aby dělaly to co chci já a ne to co chce procesor" - přirozená zvídavost, jestli to jde a jak.cervcek píše:Jestli tě správně chápu, chceš poradit, jak komukoli, kdo se ti přihlásí na wi-fi vykrást data z mobilu?
OK, je to řešitelné.
BTW - pokud se mi někdo přihlásí s mobilem na moji zabezpečenou wifi a hrabe se mi na síti, asi také musel překonat nějaká bezpečnostní opatření a má k tomu nějaký důvod. Pak tedy já mám alespoň morální právo ho ze své sítě odpojit tak, že si to bude pamatovat delší dobu.
Řekl bych, že i kdyby se ti někam nelegálně vlámal, tak tě to neopravňuje k jinému nelegálnímu chování. Myslel jsem to tak, že když se ti doma návštěva připojí na wifinu, ke které jim dáš heslo, tak tě to neoprávní k tomu, něco takovýho dělat.
Děkuju za vaše názory a rady. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 10279 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od zuzana3
-