Myš místo kliknutí velmi často dvojklikne *
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Myš místo kliknutí velmi často dvojklikne *
Ahoj,
chtěl bych se zeptat na problém, který mě již dlouho otravuje. Moje myš udělá v náhodných klikách dvojklik, jak pravé, tak i levé tlačítko, nedělá to pořád, ale dejme tomu např. co 3-5 klik to udělá dvojklik. Doufám že mi rozumíte, a byl bych rád za co nejrychlejší odpověď. Nezajímají mě odpovědi jako , koupení nové myši, protože o tom vůbec neuvažuji, spíš jestli s tím někdo nemá zkušenost a třeba přes nějaký program by to neodstranil, ale můžete napsat jakýkoliv návrh. Předem díky.
chtěl bych se zeptat na problém, který mě již dlouho otravuje. Moje myš udělá v náhodných klikách dvojklik, jak pravé, tak i levé tlačítko, nedělá to pořád, ale dejme tomu např. co 3-5 klik to udělá dvojklik. Doufám že mi rozumíte, a byl bych rád za co nejrychlejší odpověď. Nezajímají mě odpovědi jako , koupení nové myši, protože o tom vůbec neuvažuji, spíš jestli s tím někdo nemá zkušenost a třeba přes nějaký program by to neodstranil, ale můžete napsat jakýkoliv návrh. Předem díky.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 úno 2014 22:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „Dvojklik myší“
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „Dvojklik myší“
Re: Dvojklik myší
Máš OS windows? Pokud ano, tak ovládací panely, myš, rychlost dvojitého kliknutí a zkus doladit podle potřeby mohlo by to pomoct.
Děkuju za vaše názory a rady. 
Re: Dvojklik myší
Nepomohlo-li toto nastavení, může být myš jednoduše poškozená, zkus na jiném zařízení popř. tedy reklamovat.
Sestava na mém profilu. | // Telefon: Nothing Phone (1) +Galaxy Watch Active 2
Re: Myš místo kliknutí velmi často dvojklikne *
Mimochodem – co je to za myš? Já měl tuhle:
[/url]a ta se tak chovala; máma měla tu samou a ta jí to dělala skoro furt.
Jestli je to tedy Geniuska, obávám se, že je to vlastnost výrobku.
[/url]a ta se tak chovala; máma měla tu samou a ta jí to dělala skoro furt.
Jestli je to tedy Geniuska, obávám se, že je to vlastnost výrobku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Na 90% rozbité tlačítko. U levných myší běžná věc. Bohužel někdy i u dražších...
Já bych to neřešil a koupil novou pokuď teda nic nepomohlo.
Chybama se člověk učí.
GhostCZ:
Jak jsem psal, odhaduji to na důsledek „kvality“ zmíněného hlodavce. Nevěřím, že by hardwarovou poruchu opravil libovolný program. Jestli jsi ale manuálně zručný, můžeš zkusit tu myš rozebrat a očistit všechny kontakty. Jsi-li s to ji bezchybně složit zpátky, v nejhorším to nepomůže.
Kingmans:Kingmans píše:Nezajímají mě odpovědi jako , koupení nové myši, protože o tom vůbec neuvažuji, spíš jestli s tím někdo nemá zkušenost a třeba přes nějaký program by to neodstranil, ale můžete napsat jakýkoliv návrh.
Jak jsem psal, odhaduji to na důsledek „kvality“ zmíněného hlodavce. Nevěřím, že by hardwarovou poruchu opravil libovolný program. Jestli jsi ale manuálně zručný, můžeš zkusit tu myš rozebrat a očistit všechny kontakty. Jsi-li s to ji bezchybně složit zpátky, v nejhorším to nepomůže.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Program to opraví pouze když je to vir. Když dodržíme tvé podmínky, tak ti můžeme jedině popřát, aby sis to užil ...
Ano, mám OS Windows, a ještě jsem zapomněl napsat že mi to dělá na této myši co mám ( Razer Type-R ) . Když jsem koupil novou myš, tak to dělá stejný problém. Přitom když jsem vyhrabal ze skříně myš Genius, obyčejnou já nevím, za 150kč, tak ta funguje bez problému. A když tuto myš kterou mám teď připojenou připojím na jiný PC, tak funguje normálně bez problému. Takže pochybuji že to bude chyba v myši. Když jsem pustil antivirový program Microsoft Security Essentials, tak nenašel žádný vir. Jestli to bude virem, můžete mi někdo poradit který antivir to odstraní ? Jinak díky za rady, ale nic nepomohlo.
Tohle mi udělaly už 3 Razerky, šly do koše a od tý doby kupuju myši za 100 Kč a spokojenost...
Právě se mi nechce vyhazovat, stála okolo 500 Kč.
Tak ji reklamuj
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek