Jinak ještě Jeepers Creepers, ale to bude spíš tim, že jsem ten film viděl naposledy jako malej kluk.
Nejhorší horor který jste viděli
Moderátor: Mods_senior
- Darth Vader
- Level 3.5

Re: Nejhorší horor který jste viděli
Pach krve. Ani příšeráci, ani příběh neni zas tak strašnej. Ale nevim, prostě mi při těch filmech bylo asi nejdivnějc 
Jinak ještě Jeepers Creepers, ale to bude spíš tim, že jsem ten film viděl naposledy jako malej kluk.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Nemůžu říct, že jsem viděl nějaký horror, na který bych se už nedokázal znova podívat, ale jedny z nejhorších můžu jmenovat třeba známý Paranormal Activity, Sinister, The Tunnel atd. od tohoto režiséra, takových filmů natočil víc. Ty jsou hodně na psychiku a testujou člověka, kolik toho vydrží. Určitě bude takových víc, ale na tyhle jsem si teď vzpomněl. Nedávno jsem se díval na horor Lesní duch (2013), taky se můžete kouknout. 
Každý den 19:30 zprávy TV Nova
To už nehrají v 19:00 ? 
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Na každého platí něco jiného
Pro mě byla nejhnusnější Arachnofóbie, jak tam vyskočil zničehonic ten půlmetrový pavouk ... Stáhni mě do pekla je pěkný, i když ne nejděsivější, rozhodně doporučuji. Když je nějakej moc krvavej, tak jsem spíš znechucený ... pro našeho předešlého kocoura byl nejhorší horor Dračí války (chudák měl oči celý vytřeštěný), jak tam jsou scény s tím drakem (asiaté mají draky s podobou spíš hada) a dost se tam syčí, tak byl z toho tak vycukaný, že jsme večer museli jít s ním, když si šel odskočit ven, sám nechtěl jít ...
Přesně jak píše X na každého platí něco jiného.
Pro mne jsou filmy jako Pach krve,Texaské masakry a podobné ptákoviny spíše k zasmání.
Ono vždy tam banda idiotských tenagerů běhá někde po lese a nebo městě a svým chováním
si sama říká o to aby je druhá banda dementních imbecilů vyvraždila.Jde už spíše jen o to jakým způsobem to udělají.
Nové horrory typu Sinister a nebo Lesní duch 2013 jsou už tak profláklé svým dějem že fakt strašidelné nejsou.
Pro mne byl třeba hodně silný zážitek "záhada Blair Witch" přitom se tam celý film nic neděje a krev tam taky není.
Upřímně pokud se chci podívat na nějaký horror s chutí vždy sáhnu po klasice jako jsou filmy Lucia Fulciho viz : http://www.csfd.cz/tvurce/3433-lucio-fulci/ a nebo třeba filmy Roba Zombieho.Taky mám rád béčka typu Vesmírní Kanibalové a nebo Návrat žijící smrti.
Každopádně horrorů jsou natočeny mraky a záleží jen na Tobě z čeho máš strach a nebo co je ti nepříjemné.
Pro mne jsou filmy jako Pach krve,Texaské masakry a podobné ptákoviny spíše k zasmání.
Ono vždy tam banda idiotských tenagerů běhá někde po lese a nebo městě a svým chováním
si sama říká o to aby je druhá banda dementních imbecilů vyvraždila.Jde už spíše jen o to jakým způsobem to udělají.
Nové horrory typu Sinister a nebo Lesní duch 2013 jsou už tak profláklé svým dějem že fakt strašidelné nejsou.
Pro mne byl třeba hodně silný zážitek "záhada Blair Witch" přitom se tam celý film nic neděje a krev tam taky není.
Upřímně pokud se chci podívat na nějaký horror s chutí vždy sáhnu po klasice jako jsou filmy Lucia Fulciho viz : http://www.csfd.cz/tvurce/3433-lucio-fulci/ a nebo třeba filmy Roba Zombieho.Taky mám rád béčka typu Vesmírní Kanibalové a nebo Návrat žijící smrti.
Každopádně horrorů jsou natočeny mraky a záleží jen na Tobě z čeho máš strach a nebo co je ti nepříjemné.
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Na mě dobře fungujou asijský horory, viz již zmíněný Grotesque.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Srbský film
Lesní duch 2013 je pěknej hnus krvavej.. No a veliká pecka je Pád do tmy 1,2 jak už tady bylo řečeno. Už tady padnul i děj filmu,ale ne název takže Jezero smrti taky výborný. Insidious 1,2 .... REC 1,2,3
No a luxusní film který je založen na faktech ze skutečného vyšetřování.... V zajetí démonů.
No a luxusní film který je založen na faktech ze skutečného vyšetřování.... V zajetí démonů.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB