Není divu, že je airflow v té skříni tak mizerný. Vnitřek skříně je celý zapleskaný kabelama od zdroje. Není je bohužel kam dát...
Ukažte co máte uvnitř svého PC
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Ukažte co máte uvnitř svého PC
Hlada: A právě proto to chci dát do jiné místnosti... Proč si myslíš, že bych to jinak dělal???
Není divu, že je airflow v té skříni tak mizerný. Vnitřek skříně je celý zapleskaný kabelama od zdroje. Není je bohužel kam dát...
Ta case není moc vhodně udělaná. Přední chladič, někam pod mechaniky tam také nejde bohužel dát... 
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Přední chladič? Chladič na chladiči? Je to větrák proboha!
Kabely je vždycky kam dát. Že není jsou jen výmluvy a svádění to na výrobce bedny
Kabely je vždycky kam dát. Že není jsou jen výmluvy a svádění to na výrobce bedny
Just Fucking Google It!
Tak hold větrák no...
Kabely v té casi fakt není kam dát. Ta case je sama o sobě malá... Jsem rád, že je tam narvu alespoň tak, jak tam jsou teď.
Kabely v té casi fakt není kam dát. Ta case je sama o sobě malá... Jsem rád, že je tam narvu alespoň tak, jak tam jsou teď.
Ale to víš že dá.
Až mi přijde grafika tak to vyfotim, a uvidíš jakej se dá udělat pořádek v eurobedně která pojem cable management vůbec nezná.
Musíš použít vynalézavost, bez tý to zkrátka nejde.
Až mi přijde grafika tak to vyfotim, a uvidíš jakej se dá udělat pořádek v eurobedně která pojem cable management vůbec nezná.
Musíš použít vynalézavost, bez tý to zkrátka nejde.
Just Fucking Google It!
Mojí vynalézavost završím tím, že vezmu po skončení záruky zdroje kleště a bude to vyřešeno... 
Já to nepotřebuji nějak řešit. Vše již mám připraveno, dokonce i provrtané díry ve zdi... Jen natáhnout kabely a bude to. Nějak se mi do toho v posledních dnech nechce.

Já to nepotřebuji nějak řešit. Vše již mám připraveno, dokonce i provrtané díry ve zdi... Jen natáhnout kabely a bude to. Nějak se mi do toho v posledních dnech nechce.
Jo, a pak koupíš novej disk, a budeš v háji, protože ho nebudeš mět kam připojit. Nebo vyměníš desku, a s ní zdroj, protože ti budou chybět přídavný konektory.
To mi nepřijde jako zrovna nejlepší řešení.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 17:54) ---
Mimochodem, o pár stránek zpět si psal že PC prodáváš, protože přecházíš na notebook. Proč teda v baráku vrtáš díry na kabely, pokud se počítače stejně zbavuješ?
To mi nepřijde jako zrovna nejlepší řešení.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 17:54) ---
Mimochodem, o pár stránek zpět si psal že PC prodáváš, protože přecházíš na notebook. Proč teda v baráku vrtáš díry na kabely, pokud se počítače stejně zbavuješ?
Just Fucking Google It!
Rozmyslel jsem si to... Notebook si nakonec nechám jako zálohu. Jsem bohužel nerozhodný člověk. 
Kabely od zdroje tam samozřejmě nechám! Myslel jsem to formou ,,srandy". Do bočnice mi stejně foučí obrovský stolní ventilátor, tak co? Ty kabely tam ničemuž nevadí. A zvláště ne u této skříně, která nemá skoro žádný airflow... Resp. i kdyby se mi povedlo tam ty kabely nějakým zázračným způsobem ukotvit, tak to těm vysokým teplotám stejně nepomůže.
Kabely od zdroje tam samozřejmě nechám! Myslel jsem to formou ,,srandy". Do bočnice mi stejně foučí obrovský stolní ventilátor, tak co? Ty kabely tam ničemuž nevadí. A zvláště ne u této skříně, která nemá skoro žádný airflow... Resp. i kdyby se mi povedlo tam ty kabely nějakým zázračným způsobem ukotvit, tak to těm vysokým teplotám stejně nepomůže.
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 26 led 2014 19:55, celkem upraveno 1 x.
Záložní PC. Malá skříň, málo komponentů, mnoho prostoru 
Na ty kondíky nečumte, byly vyteklé tak jsem tam pájel nové, bylo tam málo prostoru tak jsem je jebl na drátky.
Na ty kondíky nečumte, byly vyteklé tak jsem tam pájel nové, bylo tam málo prostoru tak jsem je jebl na drátky.
Naposledy upravil(a) ondoubek dne 26 led 2014 19:59, celkem upraveno 1 x.
Ondoubku, kdybych Ty kondíky na drátech našel, řekl bych, že jsi čuně. Ale asi jsem slepý: Já je nevidím 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vsechny ty co jsou naklonene - nozicky prodlouzne dratkama.
Jeden nad AGP slotem a druhý nalevo od CPU fanu. Ono to jinak nešlo, mikropájkou tu desku nepropájíš a trafopájkou to nebudu riskovat.wattmetr píše:Ondoubku, kdybych Ty kondíky na drátech našel, řekl bych, že jsi čuně. Ale asi jsem slepý: Já je nevidím
Kdybys tak tušil, kolik kondíků na kolika MB jsem vyměnil s trafopájkou bez následků....

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek