Tapeta

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
vac
Level 1
Level 1

Tapeta

Příspěvek od vac »

Zdárek mam takovej malej problémek, který mi docela vadí. Místo tapety, kterou jsem si nastavil, mám pouze bílou obrazovku s ikonami, a nejde s tim nic dělat. Ta moje tapeta se objeví vždy na vteřinku při vypínání pc. Prosím prosím, poraďte. :roll:
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mike007 »

Klikni pravým tlačítkem myši na ploše a v menu zvol Vlastnosti. V záložce Plocha si nastav obrázek, který chceš mít na pozadí.

nebo pokud používáš na prohlížení obrázků Irfanview, tak v něm otevři obrázek, který chceš mít na ploše a v menu dej Nastavení ( Options ) --> Nastavit jako pozadí Windows ( Set as wallpaper ) --> Na střed ( Centered )
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
kubak
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubak »

přesně tak!!! a kdyby to nešlo........ tak to je docela blbý..... 8)
vac
Level 1
Level 1

Příspěvek od vac »

No pravě že ono to takhle nejde...v té tabulce co si můžu vybrat nějaký před..motiv tak tam to je jakoby zamrzlý a nejde s tim nic dělat...asi to :evil:
melior
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melior »

zkus vypnout zobrazit plochu jako webovou stranku, prip. zkontroluj jestli Ti prohlizec nahdodou nenastavil nejakou webstranku jako pracovni plochu
guest

Příspěvek od guest »

kubak píše:přesně tak!!! a kdyby to nešlo........ tak to je docela blbý..... 8)

.. a tvoje odpověď docela zbytečná!
Pokud jde o umístění obr. na plochu není potřeba Irfan View, stačí "Procházet" a vybrat nějaký obr. z patřičné složky, nebo kliknout pravou myší na obrázek a "Nastavit jako tapetu ..".
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

melior píše:zkus vypnout zobrazit plochu jako webovou stranku, prip. zkontroluj jestli Ti prohlizec nahdodou nenastavil nejakou webstranku jako pracovni plochu

Udělej přesně to, co píše melior!

Uděláš to takhle: Pravým na plochu-Vlastnosti-Plocha-Vlastní nastavení plochy-Web a tam odškrtat všechna políčka. :bigups:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“