víš co ? Jsem Pražák, jestli jsi taky tak mi dej na pivo, přines to a já ti to sbastlím!! No a jestli nejsi tak máš smůlu, kup si vadasku šnůrovej vypínač a vidlici, ukradni někde kus kabelu/třížilového/ a pusť se do bastlení dle návodu který ti pošlu!!
U mě doma jsem to měřil voltmetrem a měl jsem tam jen 216 V. Ani 220 ani 230. Jinak. Normálně se dá koupit prodlužovák s timhle konektorem. Ten napojíš na kabel co vede z monitoru a druhej konec do zásuvky.
Heh, dávno vyřešenej a uzavřenej dred a voni to zas votvíraj... Neuvěřitelný . Abyste se nehádali kolik má či nemá bejt v zásuvce prostudujte si příslušný normy:wink:
Ono je celkem jedno, kolik má být v zásuvce, protože se to stejně nedá ovlivnit (jedině snad několikatisícovou investicí do stabilizátoru) Tady nezbývá než věřit rozvodným závodům, že je v zásuvce tolik, kolik praví norna. Mimochodem ohledně rozvodných závodů: ještě nedávno byla v přihlášce k odběru "informace" (možná tem je ještě i teď), že rozvodné závody v žádném případě neručí za škody, vzniklé na zařízení odběratele v důsledku změny sledu fází. TJ. např. když se ti najednou začne točit motor v čerpadle opačným směrem a tím pádem se nasucho běžící čerpadlo zadře, máš prostě smůlu.
U nás ve vesnici jednou nějak přehodili fáze nebo co a místo 220 V tam pustili 380 V. Asi v 10 barácích to vypálilo to všechno co bylo napojený. Docela síla. Kdo nebyl pojištěnej, měl smůlu.
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...
Zdar chlapy už mě z toho začala bolet hlava tak se jdu optat sem jestli tady najdu nějaké majstrštyky co se v tom vyznaj
nyní mám - Benq XL2411z 24palce
Plánuji koupit novou grafiku a na mém monitoru není Display port ani pořádné HDMI (víc jak...
Poslední příspěvek
Proč si za zhruba stejné peníze pořídit menší/užší monitor,
který (dobře vybraný) může přežít i 2-3 obměny kompu?
Pokud by stávající komp nestíhal 3440x1440, vždy se dá hrát v menším okně, např.:
- 16:9 1920x1080
- 21:9 2560x1080
- 16:9 2560x1440
-...