mám takový problém, při formátu a následné instalaci nových XP nastal určitý problém a původní XP nemůžu doinstalovat. Situace je taková, že z části je nainstalován windows XP Pro SP 1,ale následně jsem zjistit, že mám cd key na XP home. Do mechaniky vložím nové XP home, ale nechtějí nabootovat, tak abych mohl formátovat disk a poté instalovat tyto windows. Systém vždy naběhne do původní instalace a chce vložit předchozí verzi XP Pro na které nemám cd key. Můžete někdo poradit, jak formátovat disk bez windows xp? protože jsem zkoušel ještě další windows a také to naběhne do "rozinstalovaného" systému. Díky za odpovědi.
Prednostne bych zkontroloval boot order v biosu .... podle vyse uvedeneho to vypada ze PC primarne bootuje z HDD - zmenit na optickou mechaniku a melo by byt po problemu.
Pokud nepomuze asi nezbude nic jineho nez vyndat disk a naformatovat v jinem PC
Na CD HirensBoot jsou potřebné programy. Požádej kamaráda ať CD HB stáhne ve formátu iso, vypálí jako obraz disku na CD. Je bootovací a je na něm hafo programů a mini WinXP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Stále čekám na odpověď, jaký obor jsi na FEL studoval a téma diplomové práce???
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.