Je ot jen zastrašování ze strany googlu, aby lidi nenavštěvovali takové weby bez licencí, nebo tam orpavdu je? A jak to shlédnu aniž bych ho nějak stáhl do pC.
Malware
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
- fiddel
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Malware
Zdravím, dnes jsem chtěl koukat na Seriály na Kinotipu ale googl mi ukázal, že je tam malware, Muj antivirus (Comodo, nic nehlásil)
Je ot jen zastrašování ze strany googlu, aby lidi nenavštěvovali takové weby bez licencí, nebo tam orpavdu je? A jak to shlédnu aniž bych ho nějak stáhl do pC.

Re: Malware
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra