potreboval bych poradit cim merit teplotu CPU, zakladovky a grafiky...
programy Everest a sensorsview mi ukazuji pouze teplotu HDD...
jediny program ktery neco nameri je coretemeter, ale ten mi na CPU meri teplotu jen 11 stupnu... diky moc..
Cpucool 7.3.6 SW 1,5MB sledování stavu CPU, chladičů atd.exe
Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2-umožňuje sledování teploty komponent vašeho počítače. rychlost ventilátorů, napětí. Při detekci problému může spustit alarm, vypnout počítač nebo spustit zvolenou aplikaci.zip
SysMetrix 3.40 FW 3,3MB komletní indikace stavu systému (teplota, zatížení, volná paměť, čas atd.).exe
Např. Aida32 /free-slunečnice.cz/, SpeedFan, HDDlife. Tady jde ale o to, jakou máš desku a kde máš senzory. Pokud to nechceš měřit trvale, pak nejlepší je to v Biosu, tam to asi bude pravdě nejblíž.
Naposledy upravil(a) guest dne 21 srp 2007 20:53, celkem upraveno 1 x.
Když ti to teda ukazuje tak špatně (12° na procesor je opravdu nesmysl), tak se zkus kouknout do toho BIOSu, jak radí taky Blue Spirit. To bude vážně patrně nejblíž.
teplotu CPU mi ukazuje jen Everest.SpeedFan i Sensorsview mi ukazují nesmysly.Teplotu disků mi zobrazí všechny zmiňované programy.Teplou grafiky mi neukazuje ani jeden z těch programů a sleduji ji jen v Ati Catalyst Control center. U karet nVidia se mi informace o teplotě grafického jádra ukazují taky jen v ulitě dodané s ovladači nVIDIA .Takže prakticky na teplotu každé části PC používám jiný program.
V BIOSU je položka CPU Temperature-ta ti ukazuje teplotu procesoru.Myslím,že je v záložce Power Managment.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
jo to máš v pohodě já mám CPU 35 stupńů, MB 34 stupňů, AUX 36, GK 60,HDD 39 tak to máte jen tak pro srovnání
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...