pořád to hlasilo nejakou chybu at jsem chtel udelat cokoliv (spustit nejaky program apod.) tak jsem dal nouzovy režim a v něm jsem ten Bit Defender a BullGuard odinstaloval...OK...dal jsem restart..volala...najiždimi Windows XP a najdenou černa obrazovka a restart...a takhle pořád dokola.... PLS HELP - Vice antiviru mi zpusobilo ->
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
PLS HELP - Vice antiviru mi zpusobilo ->
čaute všichni. jednoho "krásneho" dne jsem se rozhodl že si pořádně projedu pc jestli tam nemám vir. nejdříve jsem ho projel Kasperskym, pak NOD32 pak jsem si stahl BullGuard alem ten jsem nepoužil no a pak se jeste jeden nejsem si jistý názvem myslim že nějak BiDefender...nepoustel jsem vsechny antiviry njednou ale každy postupně....až ten poslední mi udělal nejaky bordel
pořád to hlasilo nejakou chybu at jsem chtel udelat cokoliv (spustit nejaky program apod.) tak jsem dal nouzovy režim a v něm jsem ten Bit Defender a BullGuard odinstaloval...OK...dal jsem restart..volala...najiždimi Windows XP a najdenou černa obrazovka a restart...a takhle pořád dokola....
nevite nekdo co stím??? PLS HELP
pořád to hlasilo nejakou chybu at jsem chtel udelat cokoliv (spustit nejaky program apod.) tak jsem dal nouzovy režim a v něm jsem ten Bit Defender a BullGuard odinstaloval...OK...dal jsem restart..volala...najiždimi Windows XP a najdenou černa obrazovka a restart...a takhle pořád dokola.... - Damned
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Při startu zmáčkni F8 a sej možnost Zakázat restart při selhání. Pak se napiš, jakou hlášku ti to vyhodí
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner