ahoj jak sem tu již psal tak si vybírám mezi pc a ntb.Nejdříve sem spíše chtěl ntb od msi ale te´d jsem narazil an tento notebook : http://www.czc.cz/packard-bell-easynote ... 373h33k8l5 což se my zdá docela výkonej na to že stojí necelých 12 tisíc.A proto se chci zeptat jaké hry bych zhruba na tom rozjel? popř na jaké detaily.Aby jelo aspon na minimum detaily plynule . POZNÁMKA: minecraft by to asi mohlo ujet..... DDDDDDDDD cca na nějakých 150-250FPS na far DD takze mc sem nepište S pozdravem creeperman :p EDIT: ptám se zdůvodu abych věděl jestli mám koupit
Ahoj, no pokuď to plánuješ na hry, tak se daj vybrat určitě lepší kousky.. s Intel HD grafikou si nic moc nezahraješ, a když už to rozjedeš, tak to bude taková slide-show, že to bude nehratelné .)
Procesor není zase tady až tak důležitý :) Ten Acer bych bral taky :) a Windows 7 je podle mého subjektivního názoru stejný jako 8 jen má optimalizovaný kód a má metro :)
a co že to má Linux? Ten se tam dává jen proto, že je to nějaká free distribuce. Kdekoliv si můžeš sehnat Windowsi a přeinstalovat ho. Soudě podle toho jak píšeš Ti moc není a nejspíš se v tom vůbec nevyznáš, takže si buď nechej poradit, nebo si kup ten tvůj kousek a pak si stěžuj, jak to nic nerozjede.
CPU: AMD Ryzen 9 7950X |RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO |GPU: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G |SSD: Kingston FURY Renegade NVMe 2TB |CASE: Fractal Design North Charcoal Black
Packard-Bell s ivy bridge = Intel HD 4000 cca 14/12/10/5 fps (detaily low/med/high/ultra) Acer s dedikovanou GF 740M cca. 42/31/25/9 fps
pro ilustraci rozdilu mezi kartami myslim dostacujici PB ma I5 vs Acer s I3 - pokud ti jde o hry neni rozdil v procesorech zas az tak dulezity - 90 procent vykonoveho rozdilu v tvem pripade udela grafika
Jinak k Linuxu - podle toho co pises moc nevis o cem mluvis :) Jedine na co je treba si dat pozor a co radi delaji v packardu je linuxovy master boot record tzn. ze po instalaci wydli a restartu NTB hlasi ze nenalezl zadny system nicmene staci v prikazovem radku opravit a neni zadny problem (prikaz: bootsect.exe /nt60 SYS)
Řekněme že linux není špatný ale pro mě je spíše lepší windows :* jinak ten acer jako není moc špatnej ale tak když rozjede třeba bf 3 tak je to ok ;ú ještě sem se chtěl zeptat jestli by rozjel (ten acer) BF 4 a COD GHOSTS aspon low detaily ?? EDIT: jinak windows má řekl bych lepší podporu (ale tak to je samozřejmost),ale spíše de že věčina aplikací (her) jedou na windowsu a na linuxu třeba nefungují :( a vím o čem mluvím
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
Ten Radeon 5700 XT jsi vzal kde?
To je jedna z nejporuchovejsich karet co existuje, navic je dneska uz 6 let stara, tedy po predpokladane zivotnosti.
Radeon 5700 XT bych nechtel ani zadarmo, ta karta pokud neni uz mrtva, tak ji moc zivota...
Zdravím, poslední dobou jsem sledoval, že se mi na počítači vše více seká a procesor jede na 100%, ale má pouze kolem 42 stupňů. Dnes jsem se rozhodl ho přetaktovat na 4GHz, zvolil jsem napětí asi 1.35V a spustil Cinebench, můj Ryzen 3 1200 dosáhl...
Poslední příspěvek
No ja by som na nejaký druhý disk nainštaloval Win10 alebo Win11 a skúsil test,či zostane problém.