Nejlepší free antivirus je Avira Free. Už jen kvůli své skvělé detekci virů. (Překovává leckteré placené antiviry). Ale bacha! Je to sheware. A to znamená, že jednou za den zobrazí reklamu na své produkty. Mně to třeba nevadí... Já tu reklamu vždycky velmi rád zavřu. Ale někoho to přímo žere...
Ale pro Android je skutečně jeden z nejlepších antivirů Avast! Na PC však na 100% preferuji Aviru.
Ale vždy pamatuj na to, že ani ten nejlepší antivirus Tě úplně neochrání. Je potřeba používat mozek a neklikat na vše, co Ti přijde pod ruku.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...
Dobrý den,
Zuckerbergův Facebook je asi nejhorší sledovatel ze všech, i Pičajův Google je proti němu lidumil. Facebook vidí nejen to, co člověk prohlíží na Facebooku, ale i to, co prohlíží mimo Facebooka a má spousty kauz, kdy ilegálně předával...