je tam jeden velmi podstatný rozdíl oproti hrám typu "jedna lajna" ( half life2,doom3,quake4,FEAR)
máte neomezené prostory pohybu a akce - sice jsem to nedohrál ale tahle hra je uplně něco nového v AKCI
a proto je velmi chytlavá a hratelná.
mínus tam vcelku nevidím jen možná velké hardwarové nároky ale je to i plus protože pokud vypnete ruzné filtry a stínování je hra na max detail hratelná i na Ge Force 6800GT a stále graficky krásná!
a ted co zkouším Halo2 tak sice řežba typu DOOM3 ale grafika se vrací o 2-3 roky nazpátek
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
HW nároky, no to je kapitola sama o sobě. Doporučuju Ge Force 8800GT + 2GB. Neomezený pohyb je parádní, včetně střídání dne a noci a podobných lahůdek. Ovšem minus je zdlouhavé nahrávání mezi lokacemi...
Já už jsem to dohrál.Nakonci jsem přišel o zrak a spadl na mne reaktor.No teda-to jsem si snad ani nezasloužil Jinak,co mě štvalo byla radiace ubírajíci neustále život a zbraně,které se zasekly,když jsem byl v největší tísni.Dále pak nemožnost quick save(teda alspoň mi to nefungovalo)
HW nároky nejsou nijak přehnané na současnou dobu a pokud se vypnou dynamické světla ,dá se to hrát i na slabší konfiguraci.Jinak vcelku dobrá hra.Možná se k ní časem zase vrátím.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Moc nerozumím tomu, že na tebe spadl rektor...Když oslepneš, tak se nic jinýho neděje, přece! No na té hře je parádní, že se dá hrát pokaždé jinak. Můžeš se na všechno vykašlat a jenom zabíjet. Nebo naopak, můžeš všem splnit, co jim na jejich ozářených zorničkách vidíš!
Hra je myslím dost dobrá, jsem teď někde u vstupu do elektrárny. Ale jak už bylo řečeno.
Radiace , zasekávání zbraní, dlouhé nahrávání (ale to se člověk aspoň stihne protáhnout po těch dlouhých hodinách) a občasné 2-3 sekundové záseky ve hře Možná to bude tím že mám vše nastaveno na nejvýšší parametry. I když s grafárnou Geforce 8800GTS 2giga ram a dvoujádro AMD 2,8 by to nemělo dělat problém.
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.