Riviera kid píše:Lumii 520 sem na doporučení Tomina pořídil přítelkyni. A mohu vyjádřit jen spokojenost. Ano, nehrajeme na tom hry a nepotřebujeme tam mít každou kravinu, co existuje. Jediný problém mám s přehrávačem a tvořením playlistu, ale to jen asi proto, že jsem se neměl čas na to více podívat. Takže bych se nebál toho, že vám radí něco špatného.
don750 píše:... Prostě když jsem viděl, že telefon s androidem za 3000 toho umí víc, než telefon s windows phone za 10 000, tak mě to odradilo. Sice ten talefon s WP má samozřejmě větší výkon, ale chybělo mu spoutu základních věcí.
A co je podle tebe teda ta základní věc? Pro mě tedy posílání sms a volání. Mrskat hry si můžu jinde, nepotřebuju na to mobil. Tvé argumenty postrádají logiku
Na posílání sms a volání už dnes mobil moc není. Bez tohoto bych si klidně poradil. Místo sms mám mnoho aplikací stejně tak volání. Mobil mám hlavně kvůli aplikacím a hrám. Na volání a sms si kup nějaký za 500 Kč
don750: Kde si přišel na to, že má WP větší výkon? Pouze je lépe odladěno než některé Androidy s *** nadstavbami
Když WP8, tak vážně jen Nokie, které přidávají plno super SW a mají luxusní zpracování. Nakupovat appky z kreditu jde, umí to tuším VF a T-Mobile. Zkus si o tom najít něco zde:
Nechci do nikoho rýpat ale nechcete mu pomáhat s vybíráním neotekovy ? Úplně ho ted ignorujete a řešíte jednoho kokosa se svoji pazkušeností a píšete pořád to stejný ... Akorát to má 4strany :/ ale prd z toho
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
zdravím, prosím poraďte.
mám nový mobil s24 který si aktualizoval android 16. Po koupi měl android 15 a bohužel jsem přehrávání nezkusil -( přehrávání využívám v nemocnici a tam jsem nebyl.) Problém je s přehráváním mp3 (zkoušel jsem i wav ). Při...
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.