Co máte všichni pořád proti Windows 8 ? Aha, nové funkce - lenost se "je" učit když si to můžete najít na internetu že ? Windows 8 x64 a nebo Windows 7 Home Premium x64
W8 je lepší než 7, se sedmičkama se ted tak trochu musim "ucit", no neni tam Metro, jinak se to vypina apod. Já osobně dávám přednost nejvyššími edicemi Windows, se základními prostě nejsem spokojen.U Windows 8 je to tedy Pro.
Počítač - MSI
Procesor: AMD Athlon (tm) LE-1640 - 2.61 GHz -x64 (Brzy AMD Athlon X2 280 - 3.6 GHz - Dvoujádro)
RAM: 1 GB DDR2 333 MHz (Brzy 3 GB)
GK: ATI Radeon HD 5550 series 1 GB
Úložiště: HDD SATA 235 GB
Ta dobra vule obchodnika se pri prodeji OEM verze muze pekne vymstit
Pri dokazovani legalnosti sw plati presumpce viny - nemas doklad kde jsou Windows na jednom dokladu s pocitacem, smula. Prusvih bude it samozrejmne i obchodnik.
Tak už ty windowsi mám... problém je ale v tom, že když to chci nabootovat, tak mi to pořád chce bootovat z dvd-romky která mi špatně funguje... a nikde není na výběr moje druhá mechanika... nejde to někde přehodit aby to bootovalo z druhé mechaniky?
Tak ji vypoj úplně, tu první mechaniku. a v BIOSU si přehazoval upřednostnění nabootování?
Ještě pro "milovníky" Windows 8, nejde o to se učit novým funkcím, ale Microsoft poslední dobou pokoní co může a Windows 8 je to jen důkazem, nebýt 8.1 tak jsou víte kde...
Vypojit jsem ji zkoušel... nešlo mi to odpojit Zkoušel jsem jí zakázat jak mi někdo radil... taky nic. Upřednostnění nabootování nevím co je... jsem v tom úplný začátečník, nikdy jsem předtím windowsi nebootoval.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
1) Co je na tom oficiálního?
2) Toto vygenerovat zvládne skoro každý, kdyby ten příspěvek měl mít nějakou hodnotu, bylo by dobré doplnit konkrétní kombinace a třeba screen shoty jak to reálně vypadá.
3) Pokud chceš o něčem diskutovat, tak v prvé...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.