Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Microsoft pracuje na novém operačním systému, Win 9. Prý se bude jmenovat Win Šmír 
Tea party mě fakt pobavilo.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
Uziv00
Adavyp a adys - tohle téma, ostatně jako celé fórum se věnuje počítačům. Vaše poslední vložená videa jsou zcela mimo. Zbytečně riskujete uzavření vlákna. Navíc "hod kočkou" by mohl být prezentován jako navádění k týrání zvířat.
Jestli sis nevšiml, tak hází hračkou. A myslíš si, že někdo by po zhlédnutí toho videa vzal kočku a hodil jí do bazénu ? Že bych po hraní Maria skákal na želvy a rozkopával houby ?
To mi připomíná slavnou reportáž o hrách z TV NOVA 
Adys301 píše:Jestli sis nevšiml, tak hází hračkou. A myslíš si, že někdo by po zhlédnutí toho videa vzal kočku a hodil jí do bazénu ? Že bych po hraní Maria skákal na želvy a rozkopával houby ?
Nám to může připadat nemožné, ale určitě se plno takovejch debilů najde. Proto v TV upozorňují: tohle doma nezkoušejte ...
-
Uziv00
Adys301 píše:Jestli sis nevšiml, tak hází hračkou. A myslíš si, že někdo by po zhlédnutí toho videa vzal kočku a hodil jí do bazénu ? Že bych po hraní Maria skákal na želvy a rozkopával houby ?
Spíše mi jde o to, že takováto videa sem nepatří. Jsme PC-HELP. Inspirace hodem zde již byla přiznána, no a co se tebe týče - zde si asi každý člen už obrázek udělal.
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Ježiši, ti američani jsou fakt tupí.
Já jsem to sem dal, abyste viděli, jak lidi mimo toto fórum jsou tupí... Platí to i na milé Evropany.
Neví, co je to webový prohlížeč, ok. Neví rozdíl mezi vyhledávačem a prohlížečem, ok. Ale jak mi někdo vysvětlí, že může někdo v USA odpovědět, že nikdy neslyšel o Google Chrome. To neni možný.
Ale my taky nevíme něco, co oni třeba ví.
Ale my taky nevíme něco, co oni třeba ví.