Dobrý den, včera sem normálně vypnul pc a dneska se mi nechce zapnout a pořád píše Chyba čtení disku, windows naběhnou jen občas, jak se tomu chce. Zkoušel sem přepojovat disk do jiného Sata, diagnostika ukazála že je disk bez jediného vadného sektoru. Zkusil sem to přeinstalovat, ale po chvilce se to objevilo znova, na disku nemám nic zbytečného, vše utříděné, a stejně to nějak nefunguje. Již sem kvůli této chybě koupil před rokem nový disk a ted to stejně zase píše, nevíte čím to může být? nemůže to být např. základovkou? díky za jakoukoliv odpověd
Momentálně spustit nejde, ale diagnostiku sem zkoušel několikrát, bez vadného sektoru, kondice na 100%, je starý navíc jen rok, pc nebyl ani extra používán, tak myslím že za rok snad neodchází
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.