Takže PC připojené přes LAN(červený) se navzájem vidí a vidí i Notebook který je přes WIFI (modrý),ale Notebook není schopný vidět PC , sdílení na NTB je nastaveno, přes PC se tam dostanu normálně, ale z NTB se nedostanu ani na jeden PC, proste je nevidí v síti a nevím proč, docela my to dělá potíž, díky za každou radu Černá krabička je SWITCH B9lá krabička je ROUTER OS Notebook : Windows XP OS PC1: Windows XP OS PC2: Windows XP OS PC3: Windows 7 HP kdyby foto nešlo :http://jpeg.cz/images/2013/06/26/A21fq.jpg
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 26 čer 2013 22:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Upraven nadpis
zkus si v nastaveni síťových připojení (v ovládacích panelech) v notebooku nastavit Získávat IP adresu se serveru DHCP automaticky.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
A ještě se podívej do nastavení jména skupiny. Tzn. Start - Tento počítač (pravým tlačítkem) - Vlastnosti - Název Počítače - zmáčkni Změnit - a zkontroluj si, jestli je stejně napsaná Pracovní skupina, jako na ostatních PC. Tento odstavec jsem myslel nastavení v notebooku.
Pracovní skupinu si zkontroluješ tak, že se v pc podíváš na Start - Počítač (pravým tlačítkem) - Vlastnosti - a podívej se dole na Pracovní skupinu. Pokud je jiná, než na notebooku, přepiš ji v notebooku tak, jako je v počítači. A pro jistotu to zkontroluj na všech počítačích.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
Hmm, dneska ti již bohužel nepomůžu, ale zítra se na to podívám. Pokud ti někdo neporadí Jinak se ještě zeptám, u těch počítačích s W7 jsi vytvářel domácí skupinu? Jen se ptám, pokud ne, nedělej to (není to potřeba).
= můj voříšek
s tím nemám vůbec problém s W7, ty PC na SWITCHI se vidí a vidí i ten NOTEBOK který má stejnou skupinu, ale NTB nechce videt je, nevidí vůbec tu sít domací což nevím proč, PC ho tam vidí že v té skupině je.
Vím, vím. Jen na W7 existuje "aplikace", která vytvoří Domácí skupinu. Ale podle mého názoru je to úplně zbytečné, jelikož mám také domácí síť a jde mi bez problému i bez té "aplikace". Ale podle tvé předchozí odpovědi, jsi to zřejmě nedělal, a to je dobře
= můj voříšek
= můj voříšek
tak problém vyřešen po pár hodinách strávených u PC sem našel že když dám do NTB LAn kabel tak se nedokáže připojit k netu, tak sem to v nastavení změníl a je to :) už jede i přes WIFI :) díky moc :)
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a adresář síť tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi vznikaji na...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...