Dobrej, moc se omlouvam za novej topic, ale nenasel sem to ani pod tlacitkem "hledat". Mam router, takovej nejlevnejsi shit od canyonu, ma i wifinu, ale to nechme bejt. Muj problem je v tom, ze s routerem dokazu komunikovat, ale asi mam nekde neco blbe nastaveny, pac internet ani za ranu nerozjedu, diky za rady
mno, proste nemuzu donutit router k tomu, aby mi jel na kompu net, do routeru jde, ale do pocitacu ne, asi tam mam neco blbe nastaveny, akorat nevim co
net mam od karnevalu, router je takovej levnej shit s wifi od canyonu a je tam neco spatne, kdyz mi ho kamos poprvy donesl, tak vse ficelo krasne, pak muj dmentni bratr vytahl sitovej kabel od modemu z routeru a jak sem ho tam zpatky dal, tak uz to nejelo, vubec nevim, v cem muze byt chyba, klonovani mac adres, sem zkousel snad stokrat, ten postup, napred vypnout modem, router , pak zapnout router a pak modem taky nepomaha
Ze všeho nejdřív by ses měl uklidnit a přestat nadávat. A potom odpověz, co se Weslo ptal, žádnej typ jako "takovej levnej shit od canoynu" neexistuje.
HDD 250 GB, ATI Radeon X1550 512 MB, 1024 MB RAM, Intel Pentium D820 2,8Ghz...
Windows XP Media Center Edition SP2, Spyware Terminator, NOD32 2.7, Zone Alarm HiJackThis, CCleaner, MWAV,Jottiscan, KillBox, VirusTotall TweakUI
dobre, omlouvam se. Takze rvni otazka: router se jmenuje CANYON Wireless Router CN-WF514.
A nenastavoval sem nic, jen takovyto prvni zapojeni a clone MAC adress, ani to vsak nepomohlo, jinak sem se v nicem nevrtal, pac tomu nerzumim, diky
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.
Zdravím. Potřebuji poradit. Chci dostat signál WiFi na zahradu přes zahradní domek. Nějaký routery mám a pokud jsem je vystrčil z okna, tak jsem v pohodě chytal signál i přes střechu onoho domku. Ovšem musel jsem mít router venku na zdi. Poradili by...
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.