Zdravíčko!!!Prosim o radu, co mam delat když mi spadne systém?Mam Windows Xp profesional.
Stalo se mi to uz jednou po restartu počítače a nevěděl jsem si rady a dost mě to sralo a tak se ptám co mam udělat když se to zase stane.
Dík moc za odověď.
Nepíšeš, do jakého stavu se systém dostal. Pokud se ti zobrazila modrá obrazovka smrti, tak tam jsou zobrazeny klíčové informace, podle kterých pak najdeš na internetu vysvětlení. Pokud ti systém padl do černé obrazovky, tak problém může být s hardwarem anebo s naposledy instalovaným programem nebo ovladačem.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Předpokládám podle dotazu, že jsi jen uživatel počítače a proto asi nebudeš s PC nijak experimentovat. Prostě zkusíš po vypnutí počítače jej znova spustit. Pokud i po několika opakováních PC nenaběhne , je nejlepší pospíchat do servisu, případně reklamovat. Příčinou kolapsu počítače může být více možností, tak ani odpověď nemůže být jednoznačná, ani jednoduchá. Zde na fóru je dostatek odborníků, kteří jsou schopni poradit, pokud má tazatel alespoň základní znalosti o PC a použitém operačním systému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím chtěl jsem se zeptat, zda by někdo neměl řešení této mojí chyby
Hraju to sporadicky, ale dělá mi to možná půl roku hraju a tak za 30 minut - 1h jak kdy a pak to spadne z ničeho nic sekne se obraz, zvuk a jsem na ploše bez jakékoliv chyby...
Poslední příspěvek
Ta chyba bývá spojená s RAM, co je v sestavě přesně za moduly a na jakém taktu běží? Pokusně bych je shodil na základní JEDEC takt, jestli se ty pády budou nadále vyskytovat.
Tady jsem na to ještě našel diskusi s návrhy řešení:
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...