Nové drivery z Microsoft Update.

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
mmmartin
Moderátor

Nové drivery z Microsoft Update.

Příspěvek od mmmartin »

Poté, co jsem si, já vůůůl, na výzvu MS Update stáhnul a nainstaloval nové drivery, mi začala progresivním způsobem zlobit grafická karta ATI Excalibur. Při prvním zapnutí po instalaci nových driverů měl obrázek na monitoru nahoře a dole černý pruh (něco jako 16:9). Po zapnutí se objevila hláška o nalezeném novém hardware, ve správci zařízení se objevila nová položka Grafický adaptér, doprovázená velkým žlutým otazníkem. Pokud dám odinstalování graf. karty, napíše mi to něco že akce selhala. Dám-li vlastnosti grafické karty, píše mi na první záložce, že nejsou nainstalované drivery, když dám na druhé záložce aktualizaci, řekne si to o CD, pak chvíli chroupe a řekne si o restart. A teď to přijde. Po restartu nabíhají WIN 2000 až do okamžiku, kdy na ploše začnou vyskakovat ikony, pak se sám od sebe opakuje restart atd. pořád dokola. V nouzovém režimu to chodí normálně. Mám už vedle PC připraveno pětikilovou palici, ale přecejen bych to chtěl ještě jednou zkusit po dobrém. Ví někdo jak? Za projevy soustrasti předem děkuju.
miras
Tvůrce článků

Příspěvek od miras »

Odlož prosimtě kladivo a nedělej žádné unáhlené kroky... Mohl bys toho pozěji litovat :wink:
Nejdřív zkus nainstalovat originál ovladače od ATI: https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=1159
Měly by nahradit ty mikrošrotí, pokud je problém jen v tom mělo by se to tímhle vyřešit.
Btw: Ve WinXp je tlačítko Vrátit změny ovladače, a pod ním ještě Odinstalovat ovladač. W2K tohle nemají?
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Odinstalovat ovladač tam je, Vrátit změny ovladače nikoliv. Dík za link na drivery, pomohlo to.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Telefonická aktivace Microsoft produktu
    od Kajmánek » » v Windows 11, 10, 8...
    30 Odpovědi
    12411 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Microsoft Office 2024 Aukro
    od walderan » » v Kancelářské balíky