Zdravim. Potřeboval bych nový notebook, který by zvládal méně náročné hry typu diablo 3... Zároveň by taky měl vydržet aspoň 7 hodin nabitý (se sníženým svitem a vyplou wifinou - kvůli škole) a mělo by se na něm dobře psát. Proč okay.cz ? Díky známé si mohu koupit zboží za nákupní cenu (-30%). Pokud se nenajde vhodný notebook na jejich stránkách(jejich sortiment není zrovna největší), tak vybírat někde jinde ovšem pouze za 20k.
Tak u nich ten výběr není opravdu moc velký... leda http://www.okay.cz/sony-vaio-s13-cerny-svs1311p9eb-cez/ , ale není to nejvýkonnější, GT640M je celkem slabá grafika (na notebook za tu cenu), ale zas na druhou stranu je to SONY a to je kvalita (jednoho Soňáka mám doma, tak vím o čem mluvím). Ale když se dívám po něčem s dlouhou výdrží tam se výš jak na GT640M taky jinde nedostanu, takže bych vzal asi toho Soňáka...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Vzal bych to Vaio S13 - tam nic lepšího nenajdeš a o 7k níž taky ne... Jen ta obrazovka, já bych tohle rozlišení už zakázal. Minimálně v týhle cenový hladině. Vaia jsou kvalitní a pokud vím, tak k týhle řadě je dokoupitelná baterka co skoro zdvojnásobí výdrž baterky. Jakoby se tam zacvakne - počítač je sice pak o cca 500g těžší a o něco tlustší, ale ta výdrž... :) A taky jsem viděl biosmod na taktování tý GK, že dosáhla až přes 650M, což na taktování ntb není vůbec zlý. :)
TO rozlišení bych tak neřešil, je to 13" a kdyby tam bylo vyšší rozlišení tak už by to bylo všechno strašně malé a blbě by se na to dívalo.
To Clorky : 1. Nevydrží tolik co chce 2. Pokud to bude furt přenášet tak ty panty moc nevydrží...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
TO ano, ale zas poměr cena kvalita je u toho Vaia uplně jinde...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Ahoj všem,
potřeboval bych pomoct s napojením formuláře z Webnode na Raynet CRM pomocí Make (Integromat). Na Webnode běží klasický kontaktní formulář, který odesílá data e-mailem. Potřebuji, aby se vyplněné formuláře automaticky přepisovaly do...
Poslední příspěvek
Ahoj,
pokud chceš, klidně ti s tím pomůžu – mám zkušenosti s Make i Raynetem. Stačí správně nastavit hlavičky, JSON tělo a ověřit autorizaci, aby to vše fungovalo spolehlivě.
Napiš mi do zprávy, můžeme to projít nebo ti to rovnou celé nastavit.
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...