nejlepší "pevnost"
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
POslední dobou inklinuju k balíkům 3 v jednom určitě se nepoperou a kvalita záleží na tom jakého výrobce preferujete U mne zatím ESET a Smart securyty.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
re
u mě je to jasná volba v podobě: Active virus shield+kerio 4.2.2+spy bot destroy a stačí mi to
jinak jak skončí free antivir(1rok) půjdu určitě do Kasperskyho antiviru
jinak jak skončí free antivir(1rok) půjdu určitě do Kasperskyho antiviru
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
co je podle vás nej firewall? je mi jedno jestli je shreware nebo free.
Naposledy upravil(a) weem dne 05 čer 2007 20:37, celkem upraveno 2 x.
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
re
podle mě Kerio personal ale bude tu dalších 10 lidí co ti řekne jiný firewall - všechno je to o tom jak se ti s ním pracuje -nastavuje-jak ti funguje-jak ho využiješ a obecně nejde říct ten je nejlepší.Na trhu je asi 5-6 dost dobrých firewallů co se od sebe liší jen drobnostmi ale ochrana je +- stejná a rozdíl v reálu jako bězný uživatel stejně nepoznáš 
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
ps. k baron prášil. Kdyby nevydělávali miloiny, ale po zaplacení peněz do toho vložených + nějaké ty provize (ale ne šesti-ciferná čísla) by to už dávali zy "symbolickou cenu" tak tohle nedělám. Autorská práva ve své nynější podobě jsou vlastně na okrádání lidí. To je jen můj názor.
pps.: umění to je.. než se ti podaří najít ten správný crack a další "nádobíčko"... někdy si říkám, že bych si to radši koupil
.
ppps.: já se tim nechlubim, myslel jsem to jako "vtip", ale nevyznělo to tak.
//ne,opravdu to nevyznělo jako vtip! a navíc to cpeš do každýho druhýho příspěvku.
//tady to zamykám
//Baron Prášil
pps.: umění to je.. než se ti podaří najít ten správný crack a další "nádobíčko"... někdy si říkám, že bych si to radši koupil
ppps.: já se tim nechlubim, myslel jsem to jako "vtip", ale nevyznělo to tak.
//ne,opravdu to nevyznělo jako vtip! a navíc to cpeš do každýho druhýho příspěvku.
//tady to zamykám
//Baron Prášil
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard