Cavte mame takuto zostavu : Doska : MSI K8NEO3 Procesor : AMD Sempron 3000+ Ram : DDR 1GB Grafika : Nvidia Geforce 7200 GS Chceli by sme ho upravit aby stihal aj novsie hry napr. : Far Cry 3, Battlefield 3 poradte pls
To nelze, nové desky už nemají socket A který je pro tvůj procesor. Bohužel Tě zklamu ale těžko budeš toto upgradovat... myslím, že ten procesor nebude stíhat krmit ani HD7770...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Ta Sapphire je lepší, ale byla by ti na nic, protože její velký potenciál by ti brzdil procesor. Procesor je jako motor, který ti pohání ostatní komponenty. Řekni kolik by jsi do toho dal a mi se tady s klukama vyřádíme :)
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...