Tisknu myslim si na dost kvalitni tiskarne Canon MP810 a tak chci i dobry fotky:wink: ale nemam cas ani chut testovat nekolik znacek pricemz vetsina baleni ma tak 100 a to by se prodrazilo
Best fotopapir
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Best fotopapir
Zdravim, poradte mi dobry leskly fotopapir 10x15 za rozumnou cenu, budto hned typ nebo staci znacka vyrobce. Vlastni zkusenost vitana.
Tisknu myslim si na dost kvalitni tiskarne Canon MP810 a tak chci i dobry fotky:wink: ale nemam cas ani chut testovat nekolik znacek pricemz vetsina baleni ma tak 100 a to by se prodrazilo
Počítač: ANO! 
Každý výrobce tiskárny má vlastní doporučení pro používání fotopapíru. Obecně si však myslím (po dlouholetých zkušenostech s tiskem), že na dnešním trhu si můžeš vybrat papír v širokém spektru kvality. Já tedy používám lesklý bílý ve formátu A4 po 10 nebo 20 kusech, a také formát pohlednicový v balení po 50 kusech. Jediným důležitým faktorem je to, pro jaký typ tiskárny to potřebuješ (inkoustová nebo laserová). Prodavač ti v prodejně určitě poradí.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
A jaka je gramaz toho tvyho papiru?
Btw.: neber to zle a tohle prave nesnasim - ze ti nekdo v obchode poradi, protoze za pultem sou vzdycky nejvetsi lamy a stejne vedi hovno a nakonec doporuci to nejdrazsi nejlepe certifikovany:-) papir k danne tiskarne od stejneho vyrobce. Jinak temhle typkum se snazim vyhybat a proto chodim na pcehelp.
Existuje spousta vyrobcu a pochybuju ze papir od HP ikdyz nema doporuceni na tiskarny canon bude horsi. (jak by taky mohl byt doporucovan
) To same jsem resil pri kupovani cartridge nakonec jsem vzal neznackovou a rozdil neni poznat 
Btw.: neber to zle a tohle prave nesnasim - ze ti nekdo v obchode poradi, protoze za pultem sou vzdycky nejvetsi lamy a stejne vedi hovno a nakonec doporuci to nejdrazsi nejlepe certifikovany:-) papir k danne tiskarne od stejneho vyrobce. Jinak temhle typkum se snazim vyhybat a proto chodim na pcehelp.
Existuje spousta vyrobcu a pochybuju ze papir od HP ikdyz nema doporuceni na tiskarny canon bude horsi. (jak by taky mohl byt doporucovan
Počítač: ANO!