Zdravíčko, chtěl jsem se tu poptat, zda-li mi někdo nedoporučíte/neporadíte nějaký notebook, na kterém bych mohl hrát nové hry (jako třeba FIFA 13 -ne ty nejnáročnější ) a na který by nebyl hned za rok out :) Vybírám mezi Lenovem/Asusem/HP a Dellem... Nejlépe bez OS.
B3nny: Díky, právě se radši ptám, grafiky nemám vůbec v oku... :) Clorky: No já právě neslyšel moc dobrých ohlasů na ntb Acer, tak nevím :) Jinak, klidně bych si i ty 2,3 tisíce připlatil, kdyby to znamenalo nějaké razantní zlepšení :)
Acery už nejsou to co bývali, jsou s kvalitou srovnatelné s jinýma značkama ve stejné cenové kategorii. Jinak pokud na to máš, vem to MSI s GTX650m
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ale ani Lenovo už není to co bývalo a ty nižší řady jsou jen o malinko lepší než ACER
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Herní notebook za 17 litru? To jsi mě dostal kámo =DD.Notebooku nejsou na hry a ty,co na hry jsou,tak stojí 35 litru a výš.Za 17 litru dobrý notebook na hry neseženeš.
Na integrované grafice si moc nezahraješ.A když už chceš hrát hry,tak zvětši limit aspoň na 26 tisíc,protože koupit notebook za 17 litru a hrát hry na low detaily,je o ničem.
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Už se v tom moc nevyznám tak si od vás nechám poradit. Řeším notebook na hry v ceně cca. 30 000,- Kč. Našel jsem 3 adepty, ale potřeboval bych pomoci vybrat, který z nich by byla lepší volba. Ani netuším, zda by bylo lepší intel nebo amd....
Jdu si zde opět pro radu od zkušenějších. Rád bych si koupil notebook, který bude sloužit i na hraní her (kromě kancelářské práce). Rád bych se pohyboval kolem 40 tis . Netrvám na numerické klávesnici, ale nechtěl menší monitor jak 15 palců....
Poslední příspěvek
Kovova konstrukce bohuzel neni odolnejsi, pouze lepe vypada. Kov na rozdil od plastu neni pruzny
a poskozeni je trvale. Jakakoliv promacklina na kovu zustane, na plastu vetsinou neni viditelna.
Je řešením použití 100 procent uhlíkových vláken jako...